Hverdagens helte

Denne hund gør skolebørn klogere

19. januar 2014 af Morten Nøhr Mortensen, foto: Gregers Kirdorf
Det er ikke altid let at være barn i en specialklasse. Men på Resen Skole har eleverne fået en ganske særlig klassekammerat, der har gjort det skønt at komme i skole. Golden Retrieveren Thomas er blevet børnenes skolehund. Men Thomas er mere end bare sød. Han har med sin blotte tilstedeværelse hævet både trivsel og indlæring.
12-årige Patrick har fået meget mere ud af undervisningen, siden skolehunden Thomas begyndte som "støttelærer"
12-årige Patrick har fået meget mere ud af undervisningen, siden skolehunden Thomas begyndte som "støttelærer"

Da specialskolelærer Rikke Espersen går ind ad døren til en ny dag på Resen Skole ved Skive, har hun en hjælper ved sin side. Hendes elskede Golden Retriever Thomas er blevet officiel skolehund i specialklassen, hvor den har vist sig at være guld værd. For det er meget mere end blot et sødt krammedyr, der går ind i klassen og hilser på børnene. Thomas har gjort børnene bedre både socialt og fagligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Hun redder 1-årig fra døden

Bliver rolig indeni

Tobias på 14 år en af de børn, der har fået nemmere ved at lære siden Thomas kom til.
- Jeg er blevet så glad for at komme i skole, fordi Thomas er her. Hver eneste morgen kommer han hen til mig med logrende hale. Man bliver sådan rolig indeni. Han får os til at slappe af, hvis der er for meget larm og vi ikke rigtig kan styre det, siger Tobias.
Som mange af de andre børn i specialklassen har Tobias kæmpet for at bevare roen under tilspidsede situationer. Nogen gange har konflikterne gjort det umuligt at lære noget.
Det er dog her Thomas ejer, Rikke, kan noget særligt sammen med Thomas.

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold