Skæbner

Her døde fire børn og en far

1. februar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Hansen/Scanpix
Thomas Sørensen. Hans to børn Freja og Casper, samt deres venner Tobias og Viktor døde alle, da en villa i Nakskov på uhyggelig kort tid blev omspændt af flammer. -Det er så forfærdeligt, som det kan være, siger Michael, der er onkel til Tobias og Viktor.

- Jeg har det forfærdeligt. Det er så forfærdeligt, som det kan være, sådan siger Michael til Ekstra Bladet om den uhyggelige brand, der krævede fem menneskeliv, da en villa på Mosevej i Nakskov brændte fredag aften.

Michael er bror til Lars Lüneborg, der bor i villaen, og som mistede sine to børn Tobias og Viktor i den eksplosionsagtige brand. Foruden de to drenge, omkom også Thomas Sørensen og hans to børn Freja og Casper i branden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Lise mistede både mand og søn

-Jeg har det forfærdeligt. Jeg har ikke mere at sige, siger Michael til Ekstra Bladet.

Branden startede på førstesalen i en villa på Mosevej i Nakskov fredag aften. Her havde Lars Lüneborg og hans sønner Tobias, 4, og Viktor, 8, besøg af en ven, Thomas Sørensen, der havde sine to børn, Freja, 8, og Casper, 5, med.

Tvinger ham til at give op

På et tidspunkt er de to mænd udenfor huset, da de opdager, at noget er helt galt. Thomas løber tilbage i huset for at hjælpe børnene, men da har ilden allerede så godt fat, at han omkommer sammen med de fire børn.

Også Lars forsøger at trænge ind i huset, men de voldsomme flammer tvinger ham til at give op. Lars er indlagt til behandling for forbrændingerne, men er nu uden for livsfare.

LÆS OGSÅ: Nu strømmer støtten ind til Alan

Politiet kan endnu ikke sige, hvad der var årsagen til branden og dens tragiske følger.

-Vi regner ikke med at kunne melde mere ud i weekenden, siger politiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet. Politiet regner dog med, at branden var en meningsløs ulykke. Der er intet, der tyder på en forbrydelse.

Den mest kærlige far

Men uanset årsagen, står de to familier, deres venner og bekendte tilbage med en dyb sorg.

Lars Lüneborgs svigermor, Jane Madsen, siger til BT:

-Min datter er Lars' kæreste gennem flere år. De er totalt smadrede efter det, der skete. Vi kan kun sige, at Lars var den mest kærlige far over for sine drenge.

Også på nettet er sorgen tydelig. Facebook er fyldt med sympati for de afdøde, og der er tændt rigtig mange lys på hjemmesiden Mindet.dk.

LÆS OGSÅ:Inger er et ægte mirakel

Det er tydeligt, at mange mennesker, der måske slet ikke kender de ramte, er rystede over det store tab, familierne har lidt.

Således skriver Susanne fra Randers på Mindet.dk:

"Føler med familierne til disse fem mennesker, der mistede livet i en tragisk brand. Er selv mor til 2 børn, og mine tanker går til de efterladte."

Samtidig kommer der hele tiden folk forbi det udbrændte hus i Nakskov, hvor de viser deres sympati ved at lægge blomster og tænde lys foran huset.

Sponsoreret indhold