Skæbner

Her ser hun endelig sin lille datter igen

29. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/gofundme
En hel måned. Så lang tid havde den unge mor Yaasmeen ikke set sin lille datter, Chloe, på bare 5 måneder. Men endelig var hun blevet så rask efter et alvorligt allergisk anfald, at hun kunne række ud efter den person, hun savnede allermest.

Det hele startede med en almindelig forkølelse og lidt ondt halsen. 19-årige Yaasmeen beklagede sig til en veninde, som af venlighed tilbød hende en pille med antibiotika, som veninden havde fået til overs efter en behandling.

Yaasmeen begyndte omgående at reagerer mod den antibiotika, hun havde spist. Hun fik hævelser i halsen og røde øjne, men til sidst udviklede det sig helt forfærdeligt, og Yaasmeen blev indlagt på sygehuset, hvor der sagde, at hun led af den allergiske reaktion, Stevens-Johnson syndrom.

LÆS OGSÅ: Stephanie til julefest hos far

-Jeg slog diagnosen op på nettet, og så var jeg ved at gå i panik, skriver Yaasmeens mor, Laura Corona, på hjemmesiden gofundme, hvor hun samler ind til sin datters behandling.

-I løbet af fire dage havde min datter fuldstændig ændret udseende. Jeg kunne se små pletter udvikle sig til store blærer på huden.

-Jeg så min datter hud blive fyldt med blistre, bobler og til sidst falde af, og der var intet jeg kunne gøre, skriver hun.

Kæmper for livet

Til sidst var Yaasmeens hud så ødelagt, at hun blev overført til en specielafdeling for brandsårsofre, hvor de begyndte nærmest at skrabe den syge hud af. Heldigvis voksede der til Yaasmeens og hendes mor store glæde ny hud frem under den syge hud.

Men Yaasmeen er langt fra rask. Hun er stadig indlagt på brandsårsafdelingen og kæmper stadig for at få et normalt liv.

LÆS OGSÅ: Kris blev født i metroen

Men både for Yaasmeen og hendes mor var det et lille lys i mørket, at Yaasmeen endelig fik mulighed for at se sin bare fem måneder gamle datter, Chloe, som hun ikke havde rørt eller set, siden hun blev syg for en måned siden.

Chloe genkendte straks sin mor og rakte sin lille hånd ud mod Yaasmeen, som forsigtigt greb sin datters lillehånd, mens fortalte Chloe, at hun elsker hende.

Søg hurtig hjælp

At møde Chloe var en stor motivation for Yaasmeen, forklarer hendes mor til ABC News.

-Hun ønsker bare at skynde sig at blive så rask, at hun kan komme hjem til sin baby, siger Laura Corona.

LÆS OGSÅ: Min søn blev opereret juledag

Hun vil gerne advarer alle mod at tage medicin, som ikke er ordineret af en læge. Men hun ved også godt, at en allergisk reaktion godt kan opstå, også selvom lægen har givet en den medicin man reagerer imod.

-Så mit gode råd er, at hvis du begynder at reagerer på medicin, så skynd dig på sygehuset og søg hjælp, skriver Laura Corona på gofundme.


Sponsoreret indhold