Skæbner

Hjælp med at opfylde Annas drøm

2. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: YouTube
16. oktober var en helt almindelig dag for 13-årige Anna Van Keulen fra Tilburg i Holland. Hun skulle i skole, og cyklede som sædvanligt afsted. Men dagen blev tragisk. Anna blev ramt af en bil på vejen, blev hårdt kvæstet og døde 14 dage senere. Nu har hendes far, Niek, lagt en video på YouTube, og beder os alle om at hjælpe med at opfylde Annas store ønske.

-Min datter Anna ønskede at blive berømt. Nu er hun pludselig død. Hjælp hende med at blive berømt ved at se videoen. Sådan skriver Niek van Keulen på sin Twitter-konto, og linker samtidig til en video, hvor hans 13-årige datter, Anna van Keulen spiller sangen "Did I make the Most of Loving You". Den sang, der også bliver brugt som tema i tv-serien Downton Abbey.

LÆS OGSÅ: Mød Hayley der har progeria

Torsdag den 16. oktober satte Anna sig op på sin cykel for at køre i skole. Men hun nåede aldrig frem. På vejen blev hun ramt af en bil og blev meget hårdt kvæstet. Hendes far og alle der kendte hende håbede, hun ville komme sig, men to uger efter ulykken døde Anna.

Ville være berømt

Få uger før ulykken, havde Anna Fødselsdag. I den anledning satte hun sig til klaveret og spillede, mens det hele blev optaget. Det er den video, hendes far, Niek, nu har lagt ud på YouTube.

LÆS OGSÅ: Kay grinede så meget at hun fødte

Annas store drøm og ønske her i livet var at blive en kendt og berømt musiker. Det nåede hun ikke. Men nu beder hendes far os alle om at hjælpe Anna med at opnå musiker-berømmelse. Han beder simpelthen alle om at lytte til sin datters musik og eventuelt dele oplevelsen med andre.

Her er videoen med Anna på YouTube:

Sponsoreret indhold