Skæbner

Hjerteskærende appel fra mor til dræbt familie

29. september 2015 Søren Johannesen
Facebook
For præcis et år siden mistede 22-årige Destiny Mantia sin familie, da en spritbilist kørte frontalt ind i dem. Destinys 15 måneder gamle søn Parker blev dræbt på stedet. Hendes mand Corey kæmpede for sit liv i 24 timer, inden han måtte give op. Nu har Destiny skrevet et indlæg på sin Facebook-side om ulykken, hvor hun opfordrer til at stoppe spritbilisme. Du kan læse indlægget, som allerede er blevet delt over 54.000 gange, i bunden af denne artikel.

Det er en af den slags posteringer, der sidder i en og gør helt ondt i hjertet, længe efter man har læst den.

22-årige Destiny Mantia fra byen Winfield i staten Missouri i USA offentliggjorde i søndags en hjerteskærende appel på sin Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Mor til to dræbt i vanvidskørsel

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Posteringen, som handler om den dag for et år siden, hvor Destinys liv blev ændret for altid, da hendes elskede mand og søn blev dræbt af en kvindelig spritbilist, har taget internettet med storm. I skrivende stund er opslaget blevet delt over 54.000 gange. Du kan læse hendes tekst på dansk i bunden af denne artikel.

Facebook

Den store kærlighed

– Jeg havde aldrig troet, at det ville gå viralt. Men det er rart at vide, at man gør en forskel, så andre måske kan undgå at skulle opleve det, jeg har oplevet, siger Destiny til ABC News.

Destiny mødte sin mand allerede da de gik i 10. klasse.

– Jeg var 15, og han var 16. Han var så sjov og hjælpsom. Han hjalp alle, som havde brug for det. Vi talte så godt sammen. Jeg tror ikke, der gik en dag, hvor vi ikke var sammen. Vi gjorde alting sammen, fortæller hun.

Tre år efter deres første møde blev de gift, og den 23. juni 2013 blev de forældre til sønnen Parker Lee.

Alt var godt i den lille familie.

Alt splintredes

Lige indtil den 20. september i fjor. Den aften skulle Destiny til et møde i den anden ende af byen, og Corey kørte hende. På bagsædet i bilen sad lille Parker i sin autostol og så Mickey Mouse Club.

Pludselig blev bilen ramt i venstre side, af en kvindelig bilist. Det har siden vist sig, at kvinden, som kom fra et bryllup, var alkoholpåvirket.

Facebook

Baby Parker var dræbt på stedet. Corey var hårdt såret, og han og Destiny, som havde fået en voldsom hjernerystelse, blev fløjet i helikopter til et nærliggende hospital, hvor Corey 24 timer senere trak vejret for sidste gang.

Den alkoholpåvirkede kvinde blev også dræbt på stedet.

LÆS OGSÅ: Dræbte sin datters voldtægtsmand

Ubeskrivelig sorg

– Jeg havde virkelig brug for Corey. Jeg havde brug for, at han kunne sige til mig, at alt nok skulle ordne sig. Men efter jeg indså, at der ikke var noget, jeg kunne gøre for at få ham tilbage, begyndte jeg at sørge over Parker. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor svært det er, når det er hans fødselsdag, til ferier og Halloween, siger Destiny til ABC News.

Hun har intet hørt fra familien til kvinden, som den aften smadrede hele hendes tilværelse. Og det piner hende. For, som hun siger, kvinden havde været til en bryllupsfest, og der havde nok været 100 mennesker, der kunne have stoppet hende, før hun satte sig ud i sin bil.

LÆS OGSÅ: Far og datter ramt af fly, der nødlandede

– Jeg ville ønske, jeg i det mindste kunne få en undskyldning, lyder det fra Destiny.

Facebook

Her kan du læse en dansk oversættelse af Destinys postering, som har vakt så meget opsigt på nettet:

På vej hjem fra min aftale blev min fantastiske mand, som kørte bilen, og min dyrebare baby, som jeg stadig gav bryst, og som sad bagi og så Mickey Mouse Club ramt næsten frontalt af en spritbilist med alt for meget fart på.

Den dag og det tidspunkt er som ætset ind i min bevidsthed.

Denne ene selviske person, som tænkte, at det var ”OK” at køre, tog på et sekund livet fra min søde, uskyldige 15-måneder gamle søn på bagsædet. Og hun vare skyld i, at min mand og jeg blev fløjet i helikopter fra stedet, og at min mand 24 timer senere tabte kampen for sit liv.

Hun var skyld i, at en familie blev smadret, og at en masse sundhedspersonale efterfølgende måtte få professionel hjælp.

Den dag døde moderen og hustruen Destiny også. Jeg har siden måtte finde mig selv igen. Jeg anede ikke, at jeg havde så megen styrke. Jeg tror kun, jeg magtede det gennem de mange bønner, jeg bad, og gennem den utrolige støtte, jeg har fået af venner og familie – og også en fantastisk enke-gruppe, som hjalp mig til at forstå, at det var helt normalt at føle det, jeg følte.

Denne sorg og smerte, udslettelsen af hele vores fremtid, kunne være undgået, hvis bare nogen havde stoppet denne selviske kvinde fra at køre spritbilisme.

Du kan også redde et andet menneskes liv! Stop dine venner og din familie fra at køre spritbilisme. Lad være med at dele meddelelser og steder, hvor politiet holder alkohol-razzia. Vær en ambassadør. Stå sammen med mig! Lad os få sat en stopper for det her. Et enkelt offer er et offer for meget.

STOP SPRITBILISME!

Sponsoreret indhold