Skæbner

Hørte sin kone blive dolket ihjel

21. september 2015 Joan Andersen
Danny var på forretningsrejse, da hans kone Nicola ringede i panik. Børnene sov, og der var nogen i huset. I minutterne efter hørte han Nicola blive angrebet og dolket ihjel. Da politiet kom, havde hjemmerøveren kidnappet børnene, mens deres mor lå død i huset.

Altid med et stort smil og fuld af kærlighed. Sådan husker Nicola Cross’ familie hende. De beskriver den 37-årige mor til to, som den perfekte kone og en fantastisk mor. Den 14. september blev hun slået ihjel i sit eget hjem, mens børnene, en dreng på seks år og en pige på tre år, sov.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes mand Danny Cross, 38 år, hørte det hele gennem telefonen.

Læs også: Smukt brev: Tak fordi du reddede min søns liv

Nicola ringede i panik

Mandag aften blev politiet kontaktet flere gange af bekymrede borgere i Hemel Hempstead, Hertfordshire, 40 km nord for London. Den første havde set en mistænkelig mand i området og have hørt råb og spektakel. Politiet fandt ham, talte med ham og lod ham gå. Blot en time senere ringede endnu en person angående manden. De havde set ham bryde ind i et hus.

Omkring på samme tid ringede Nicola i panik til sin mand, Danny, som er IT-specialist. Han var på forretningsrejse til Hull. Nicola kunne høre en mand bryde ind i deres hus og luske rundt. Hun var rædselsslagende. Et par uger tidligere havde familien haft indbrud, mens de var på ferie på Mallorca, men denne gang var Nicola alene hjemme med deres to børn.

Nicola blev slået ihjel

-Dan glemmer aldrig det telefonopkald. Det vil sidde i ham for altid. Han var for langt væk til at kunne redde hende, fortæller familiens nabo til Daily Mail.

I minutterne efter blev Nicola angrebet og dræbt med to knivstik. Danny hørte det hele gennem telefonen, men var magtesløs.

- Jeg har det forfærdeligt. Det er grusomt. Jeg har tre børn selv. Det er modbydeligt, at de kan gøre dem mod en mor, som er alene hjemme med sine børn, siger naboen.

- Jeg føler med Dan og børnene. Nicola var en vidunderlig kvinde, siger hun.

Læs også: Overhældt med syre - Ekskæresten stod bag

Kidnappede børnene

Politiet var hurtigt på stedet. De anholdte en mand foran familiens hus. Han havde Nicola og Dannys to børn med sig.

Den anholdte er Marcin Porczynski, en 23-årig polsk arbejder, som det sidste år har boet blot en gade fra familien Cross. Han er nu varetægtsfængslet, anklaget for mord, kidnapning og indbrud. Sagen kommer for retten til marts næste år.

Se vidoen: Årets sygeste bryllupsjoke

Familien har offentliggjort billeder fra parrets bryllup.

Familien mindes Nicola

Imens sidder Danny tilbage med deres to børn. Alle tre chokeret og traumatiseret. Familien har ikke ønsket at tale med pressen, men i en fælles pressemeddelelse skriver de:

”Vores Nikki er kernen i vores familie. Hun var venlig, generøs, modig og meget talentfuld. Den smukkeste person både indvendig og udvendig. Nikki var den perfekte kone og en vidunderlig mor. Hun har opdraget børnene til aldrig at give op, og vi vil fortsætte med det, hun har opbygget; En solid og kærlig familie, som vil huske hende med uendelig kærlighed.”

Sponsoreret indhold