Skæbner

Hudpleje i sneglefart

26. december 2013 af Søren Johannesen, foto: Scanpix
En ny dille spreder sig – ganske langsomt – på skønhedsklinikkerne i Rusland, nemlig sneglemassage. Man får simpelthen placeret en stor, fed, afrikansk landsnegl på sit ansigt. Det skulle angiveligt hjælpe mod både rynker og ar.
Yelena Baranchukova demonstrerer den nye snegledille.
Yelena Baranchukova demonstrerer den nye snegledille.

Hvis det pludselig begynder at regne voldsomt i Spanien, kan det måske skyldes en ny dille på skønhedsklinikkerne i Rusland. Her er der nemlig for alvor kommet snegle på vejene, efter at man har opdaget/fundet på, at snegleslim simpelthen er det nye vidundermiddel.

LÆS OGSÅ: Hund reddet fra sultedøden

Kunderne betaler nu i dyre domme for at lade store, fede, afrikanske landsnegle glide langsomt rundt i deres ansigter og dermed trække det karakteristiske spor af snegleslim efter sig på huden.

Godt mod rynker

Det skulle hjælpe mod både rynker og ar, påstår skønhedseksperterne.

På billedet ses den unge Yelena Baranchukova, som til daglig arbejder på skønhedsklinikken Ranetka i byen Krasnoyarsk i Sibirien, demonstrere metoden.

LÆS OGSÅ: Bubber rykker ud med Dyreværnet

Om tendensen vil brede sig - i sneglefart - rundt i verden, må tiden vise. Dog er det sandsynligt, at behandlingen IKKE vil slå igennem i Frankrig. Her mener man nemlig, at det er en helt anden pande, sneglene hører hjemme på; nemlig stegepanden!

Få råd til lidt mere, med en rabatkode til Swiss clinic er der store besparelser på lige det du ønsker dig – Find den her Rabatkode Swiss clinic
 

Sponsoreret indhold