Hugo Helmig er død: Far var ved hans side

Den 24-årige musiker Hugo Helmig er onsdag den 23. november gået bort.

I en alder af bare 24 år er musiker Hugo Helmig gået bort den 23. november 2022.

Det oplyser hans familie på Instagram.

På Hugo Helmigs Instagram er der lagt et opslag op, hvor familien skriver:

- Hugo havde et alt for kort, men godt liv der har sat sig spor i mange mennesker. Hugo ville gerne have været hos os, og han havde mange planer og håb for fremtiden. Hans liv og virke som musiker lever videre i de mennesker der kendte ham og kendte til ham.

Far var der den sidste aften

Hugo Helmig var søn af sanger Thomas Helmig og supermodel Renée Toft Simonsen.

Hans far var med ham den sidste aften, hvor de spiste, så filmen "Notting Hill" og snakkede. Det skriver Thomas Helmig i et rørende opslag på Instagram.

- Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op, skriver han.

Ung hitmager

Hugo Helmig slog for alvor igennem som sanger, da han var 18 år gammel og udgav hittet "Please don't lie". Nummeret blev det mest spillede i dansk radio i 2017.

Den unge sanger medvirkede i 2018 også i en dokumentar, der handlede om hans drømme om at blive popsanger og at træde ud af sin fars skygge.

Hugo Helmig efterlader sig tre søskende, som også udtrykker deres sorg på Instagram. Søsteren Ulrikke Sandvad Toft Simonsen skriver bl.a.:

- I går begravede vi min yngste lillebror. Den sidste uge siden Hugo gik bort har været som et mareridt man hele tiden tror man vågner fra igen. Det er fuldstændig ubærligt og uvirkeligt, at han ikke er her mere, men uanset hvad, er han altid med os i vores hjerter.