Skæbner

Hun kan se ind i fremtiden

27. april 2016 af Joan Andersen, Foto: Morten Mejnecke og privat
Marzcia var anderledes end andre børn. Først i gymnasiet og tiden derefter blev hun bevidst om, at hun har uforklarlige evner. Hun kan se, hvad fremtiden ville bringe, og hun kunne tale med afdøde personer, med engle og ånder, med dyr og planter.

Den garvede spåkone smilede og nikkede, mens hun hørte på Marzcias usædvanlige bøn.

- Jeg vil tilbage til mit almindelige liv. Jeg vil være normal igen, sagde hun.

Marzcia boede i et lille hus på landet, men hun følte, hun boede midt på Strøget i København, for der var ånder overalt og konstant.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Emmas store spørgsmål: Fortryder du far

Ånder alle steder

- Jeg kunne ikke lukke af for dem, jeg vidste ikke, hvordan man gjorde. Der kom bare flere og flere, jeg havde aldrig ro. Hver gang jeg stødte på en ånd, føltes det som at få stød, når man lige rører ved at andet menneske. Jeg kunne ikke holde det ud, forklarer 42-årige Marzcia Techau.

- Jeg ville gerne være et normalt menneske. Nu. Det gik så ikke. Eller det gjorde det jo, siger hun.

Kvinden foran hende var Gjertrud Berlon, et kendt medium og clairvoyant. Hun gav Marzcia lov til at starte på sin eftertragtede clairvoyant-uddannelse, hvor Marzcia endelig lærte at styre sine evner, så hun ikke blev bombaderet med indtryk fra alt og alle omkring sig.

Fra irriterende til brugbart

- Nu er jeg nærsynet til hverdag, men når jeg arbejder som clairvoyant, så er jeg langsynet for fuld knald. Det er som en radio, der lige skal stilles ind på den rigtige kanal. Ånderne er jo blandt os, bare i en anden dimension, forklarer hun og sender en stille tak til den clairvoyante kvinde.

- Efter et års uddannelse blev noget virkelig irriterende til noget virkeligt brugbart, siger hun og fortæller, at hun i 11 år inden da kæmpede med sine evner og ikke anede, hvad hun skulle stille op med dem.

LÆS OGSÅ: De slog min søn ihjel

Et anderledes barn

Som barn var hun anderledes end andre børn. Hun søgte meget sit eget selskab, og først som 12-årig fik hun gennem rideklubben rigtige veninder. Skolen påtalte, at hun dagdrømte for meget. Selv forstod hun ikke helt, hvorfor hun skulle være i skolen, når hun lærte mere af at være i naturen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg hyggesnakkede med træerne og naturen. Jeg var ikke bevidst om, hvad der foregik. Jeg betragtede det som min fantasiverden, men jeg kunne ikke holde det væk mere, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 8-årige blev voldtaget og dræbt: Her er de sidste billeder

Drøm var virkelighed

Som 18-årig var hun på Island, hvor hun havde en drøm om sit får derhjemme, Zigzag Signe. I drømmen fortalte hendes morfar, at Zigzag Signe var ved at dø. Marzcia skrev et postkort til fået:

Zigzag Signe, hold ud. Jeg kommer snart hjem.

- Da jeg kom hjem, var hun død. Hvordan kunne jeg vide det, spørger hun.

Året efter mens hun var i Thailand, skete nogenlunde det samme, denne gang med hendes fireårige hest.

- Jeg kunne med min logiske hjerne ikke forstå, hvordan jeg kunne vide de ting om mit får og min hest. Men jeg kunne ikke bortforklare det, siger Marzcia, som ellers er udstyret med meget logisk sans og tilmed uddannet biolog og i dag arbejder 30 timer om ugen på et forskningsprojekt på Odense Universitet.

LÆS OGSÅ: Lena fik at vide hun aldrig kunne få børn: Nu har hun 4 drenge

En skræmmende ånd

Men da hun som 22-årige besøgte et orangutang-resevat på Sumatra oplevede hun noget, der var alt andet end logisk.

- Jeg havde et mareridt, hvor en ånd gav mig lov til at tale med mine forældre derhjemme. Da jeg havde talt med dem, ville han have mit liv. Det var aftalen, sagde han. Men det kunne jeg ikke huske. Jeg vågnede paralyseret af angst, mens han jagede mig. Et kraftigt lys kom ind af vinduet og forsvandt igen, da jeg kiggede på det. Jeg fornemmede en ondskabsfuld mand lige bag mig, fortæller Marzcia.

I dag forstår hun, at hun blev skræmt af en ånd, der får energi netop fra at skræmme folk.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen makeover: Kort og smart

- Hvis det skete i dag, ville jeg stille og roligt bede ham om at gå væk, siger hun.

Besat af en panter

På samme tur var hun med en gruppe mennesker i junglen, hvor de skulle fange og plukke deres egen mad i flere dage.

- Jeg var meget sulten. Pludselig følte jeg mig som en panter, der havde lyst til at knække nakken på ham, der sad overfor mig. Jeg kunne mærke mit ansigt ændrede form, og mine tænder blev lange. Jeg må have mødt en dyre-ånd, siger hun.

Arbejder som clairvoyant

Hendes evner tog til i styrke, for da hun mødte sin ægtefælle Jette forøgede forelskelsen hendes psykiske energifelt, og hun kunne se afdøde lige så tydelige som almindelige levende.

- Et menneske, jeg havde tillid til, kunne pludselig bekræfte de her ting. Så måtte jeg vurdere, hvad jeg gjorde, siger Marzcia.

LÆS OGSÅ: Peters konsultation: Sover skidt ved fuldmåne

Det var på det tidspunkt hun opsøgte Gjertrud Berlon og lærte at kontrollere sine evner. Efter et års uddannelse begyndte hun som selvstændig clairvoyant og healer.

- Jeg kan ikke have klienter og kontakt med åndeverden 37 timer om ugen. Jeg har brug for nogle dage til at lade op, og jeg mediterer meget. Jeg mister en form for livsenergi hver gang, som jeg skal re-generere. Det er bedst med 10 klienter om ugen, fortæller Marzcia, som også afholder kurser og underviser andre med clairvoyante evner i, hvordan de kan styre dem.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et liv blandt ånder

Marzcia Techau har fortalt om sit liv og sit arbejde til Karen Seneca. Bogen "Når ånderne banker på - Mit liv blandt engle og ånder" udkom i oktober 2013.

Pris: 249,95 kr.

Sponsoreret indhold