Skæbner

Hun stjal mit ufødte barn

16. marts 2016 af Carsten Holst. Foto: Polfoto
Da Michelle Wilkins ankom til en fremmed kvindes hjem, var det for at afhente gratis babyudstyr og tøj. Men kvinden i huset havde lagt en modbydelig, morderisk plan. Hun ville stjæle Michelles ufødte barn.

Igennem 14 måneder havde 35-årige Dynel Lane adskillige gange bildt sin kæreste ind, at hun var gravid.

Det var David Ridley lykkelig for, idet hans højeste ønske var at blive far. Men han blev mere og mere mistroisk over for de forklaringer, som Dynel gav ham, når hun af den ene eller den anden årsag fik spontane aborter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da David i marts 2015 kom hjem fra en arbejdsrejse, insisterede han på, at Dynel tog til lægen og fik foretaget en scanning.

LÆS OGSÅ: Stina mistede sin datter: Venter nu tvillinger

Det ville hun ikke høre tale om. Dynel påstod, at scanningen risikerede at skade det drengebarn, som parret ventede, og som skulle hedde James.

I øvrigt sagde Dynel, at hun ikke var særlig langt henne i graviditeten.

– Er du overhovedet gravid? spurgte David.

Hans mistro fik Dynel Lane til at udtænke en djævelsk plan. Dynel havde nemlig aldrig været gravid. Det var simpelthen en fysisk umulighed på grund af hendes sammenvoksede æggeledere. Det havde Dynel vidst i årevis. Men af frygt for at miste sin kæreste spandt hun sig ind i et net af løgne.

Alle Dynels opdigtede historier var den direkte årsag til, at den helt sagesløse, højgravide Michelle Wilkins, 27, brutalt mistede det ønskebarn, som hun og hendes mand ventede.

35-årige Dynel Lane var så besat af at få et barn, at hun ikke ænsede konsekvenserne.

Tilbød gratis tøj

Dynel Lane var nemlig ligeglad med, hvilken kvinde hendes ondskab skulle gå ud over. Blot vedkommende ventede et barn. Derfor indrykkede den amerikanske kvinde i marts 2015 en annonce på en webside med gratis babyudstyr og babytøj. Desværre læste Michelle Wilkins annoncen.

Ud på eftermiddagen onsdag den 18. marts 2015 ankom Michelle til Dynel Lanes hjem i Longmont, 50 kilometer fra Denver i Colorado, USA. Michelle var syv en halv måned henne i sin graviditet, og hun havde kun få midler til at købe udstyr til sin kommende datter. Derfor tog hun med kyshånd imod Dynels tilbud om at afhente gratis tøj og udstyr.

I telefonen havde Dynel forklaret, at hun havde fået en abort, og derfor ikke selv havde brug for de forskellige ting.

LÆS OGSÅ: Fotograf risikerer livet for de gode billeder

Michelle Wilkins har senere forklaret, at de to kvinder i en time talte sammen om graviditeters glæder og problemer. Dynel fortalte om sin store sorg ved at have mistet sit foster, og en lidt utålmodig Michelle forsøgte efter bedste evne at trøste. Hun spurgte, om hun måtte se de ting og det tøj, som Dynel ville forære hende.

Indtil da havde Michelle kun set en babybruser, men den ville Dynel ikke af med. Efter den timelange samtale gik de to kvinder endelig ned i kælderen. Michelle gik forrest, og pludselig mærkede hun et kraftigt slag i nakken. Forvirret tumlede hun ned på kældergulvet og så til sin rædsel Dynel stå over sig med en drabelig kniv i hver hånd.

– Jeg kan lide dig og har ondt af dig. Hvorfor vil du gøre mig fortræd? jamrede den højgravide kvinde.

Som svar blev Michelle slået bevidstløs og husker derfor ikke det blodbad, som hun blev udsat for.

Babyen døde

Da sagen for nylig blev behandlet ved retten i Denver, forklarede Dynel Lane på en videoafhøring om den barbariske handling, hun udsatte den tilfældige, gravide kvinde for.

Med de to køkkenknive skar Dynel underlivet op på Michelle Wilkins og forløste det lille pigefoster. Bagefter bar ”Foster-Morderen”, som pressen i USA kalder Dynel Lane, den livløse pige op i stueetagen, og lagde det i et lille plastikbadekar.

Dynel Lane påstod under videoafhøringen, at hun forgæves forsøgte at få liv i pigen. Derefter ringede hun til sin kæreste, David Ridley, og bad ham komme øjeblikkeligt. Forvirret og chokeret ankom han til hjemmet uden at ane noget om den tragedie, der havde fundet sted.

LÆS OGSÅ: Jeg helbreder mig selv ved tankens kraft

Dynel forklarede kæresten, at hun havde født den lille pige, men at der ikke var liv i hende. David var i chok og fattede intet. Da de ankom til hospitalet råbte Dynel til læger og sygeplejersker:

– Red mit nyfødte barn!

Først da David havde afleveret Dynel og det døde foster på hospitalet, undrede han sig over, at kæresten ikke bar præg af at have født et barn. Hun havde rent tøj på, selv om der var blod overalt i badekarret, hvor barnet havde ligget. Han havde heller ikke tænkt nærmere over den fremmede bil, som holdt uden for hjemmet.

Efter et stykke tid, Michelle ved ikke hvor længe, vågnede hun af sin bevidstløshed i kælderen. Hun havde ingen ide om, hvad der var sket, men havde frygtelige smerter i underlivet.

Michelle kan aldrig blive gravid igen. Mishandlingen af hendes underliv gør det umuligt.

Kan aldrig føde børn

Michelle anede ikke, at hun ikke længere var gravid, og at fostret var stjålet og ikke levede. Hun havde sin mobiltelefon på sig og ringede til alarmcentralen. Heldigt nok kunne hun i sin omtågede tilstand huske adressen, og snart var Michelle i en ambulance på vej til hospitalet.

I et døgn svævede hun mellem liv og død, blandt andet fordi hun havde mistet halvdelen af sit blod.

LÆS OGSÅ: Glimt af Flemming Jensen: Den islandske digter

Dynel Lane blev anholdt og sigtet for mord af første grad, for grov vold, og for ulovlig afbrydelse af et svangerskab. For nylig mødtes de to kvinder igen i retten. Da Michelle Wilkins fik ordet, sagde hun direkte til Dynel Lane:

– Jeg havde aldrig forestillet mig, at et menneske kunne indeholde så megen ondskab. Du tog mit barn og slog det ihjel, men jeg tilgiver dig. Det er ikke dig, jeg er vred på. Det er på den ondskab, du repræsenterer.

Lægerne har fortalt Michelle, at hun efter mishandlingen ikke kan blive gravid igen.

Juryen fandt Dynel Lane skyldig i alle anklagepunkter. Dommen bliver afsagt den 29. april. Den 35-årige kvinde risikerer fængsel på livstid uden mulighed for benådning.

Sponsoreret indhold