Skæbner

Hund sagde farvel til sin døende ejer

9. december 2016 Marianne Knudsen
Det var et hjerteskærende syn, da hunden Mollie tog afsked med sin ejer, Ryan, der kort efter døde i sygesengen.

Tårene var svære at holde tilbage, da boxerhunden Mollie sagde et sidste farvel til sin døende ejer, Ryan Jessen. Det foregik på hospitalet, hvor personalet havde givet ekstraordinær tilladelse til at lade en hund komme ind på afdelingen. Rundt om sygesengen stod familien, mens Mollie blev løftet op i hospitalsengen. Med halen mellem benene og ørerne hængende snusede hun forsigtigt til Ryan, som hun var klar over, at det var alvorligt. 

Læs også: Aber sørger også

For højt blodtryk

Ryan Jessen fra Califonien troede, at han havde et migræneanfald, da han for en knap to måneder siden blev indlagt, men det viste sig at være en hjerneblødning. Han havde i forvejen et alt for højt blodtryk, og lægerne tror, at det skyldes hans store indtag af energidrikke. Kort tid efter måtte familien tage afsked med ham på hospitalet. 

- Sygeplejerskerne var så søde at lade Mollie sige farvel til min bror, så hun kunne forstå, at han ikke kommer tilbage mere. Kendte man min bror, ville man vide, at han elskede sin hund højt, fortæller Ryans søster, Michelle, der optog seancen og senere lagde det rørende øjeblik på Facebook. 

Videoen er siden blevet set mere end otte millioner gange og delt til 80.000. 

Læs også: Kærlighed mellem kæledyr

Sit livs julegave

Ryans organer er blevet doneret, og familien ved med sikkerhed, at en 17-årig dreng har fået sit livs julegave i år. Nemlig Ryans hjerte. 

- Hvor ulykkelige vi end er over at have mistet Ryan, er det en glæde at vide, at Ryan har hjulpet en anden famile, så deres søn kan leve videre, siger Ryans mor, Laurie. 

Hun fortæller samtidig, at man ikke behøver at bekymre sig om Mollie. 

- Vi beholder hende ... hun er en del af vores familie. 

 

 

Sponsoreret indhold