Skæbner

Hundelufter troede, det var en Halloween-joke – men det var mord!

16. oktober 2015 Søren Johannesen
Chillicothe Police Department
En hundelufter i USA troede, det var en makaber Halloween-dukke, der hang i hegnet, bloddryppende og uhyggelig. Men virkeligheden var langt mere uhyggelig. Der var sket et mord. Offeret, 31-årige Rebecca J. Cade, var sandsynligvis blevet tæsket ihjel med en sten. Nu har politiet sigtet en 27-årig mand for mordet.

Når det er Halloween, er det meningen, at det skal være uhyggeligt. Men helst ikke så uhyggeligt!

Tirsdag morgen i denne uge opdagede en hundelufter, hvad han troede var en makaber Halloween-dukke hængende i et hegn i et industriområde ved jernbanen i byen Chillicothe i staten Ohio, USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den blodige ”dukke” hang i et ærme, som om den havde forsøgt at klatre over hegnet, netop som døden havde indhentet den.

LÆS OGSÅ: Efterlyst - far bortførte datter med vold

Kæmpet for sit liv

Men det var ikke en dukke. Der var tale om et lig – og de rædsler, denne kvinde, som senere samme dag blev identificeret som 31-årige Rebecca J. Cade, havde været igennem inden sin død, kan måle sig med den værste skrækfilm.

Da politiet nåede frem havde arbejdere fra en nærliggende byggeplads taget liget ned. Betjentene, som straks erklærede kvinden død, kunne konstatere, at hun havde kæmpet desperat for sit liv. Dybe sår i hendes hoved og på halsen og armene indikerede, at hun havde forsøgt at forsvare sig – og på en senere pressekonference forklarede myndighederne, at hun sikkert havde forsøgt at klatre over hegnet for at komme væk fra morderen, da hun omkom.

Fordi hendes ærme hang fast i trådhegnet var hun blevet hængende med fødderne dinglende en halv meter over jorden.

Fanget efter et tip

Tæt ved fandt politiet, hvad, de formoder, er mordvåbenet: En sten på størrelse med en grapefrugt, smurt ind i blod.

Omkring 250 meter derfra fandt man nogle personlige effekter, blandt andet en sko og et ID-kort, som gjorde det muligt at identificere offeret.

Straks satte politiet alle ressourcer ind på at fange morderen. På en pressekonference tirsdag aften appellerede politichef Keith Washburn offentligheden om hjælp. Og det var netop efter et tip, at betjente onsdag aften kl. 18.15 kunne arrestere 27-årige Donnie Cocenour Jr. og anklage ham for mordet.

Chillicothe Police Department

Han er nu varetægtsfængslet og dommeren har sat en kaution på en million dollar.

LÆS OGSÅ: Hørte sin kone blive dolket ihjel

Veninden: Ufatteligt

Motivet for morder er endnu ikke fastlagt, men området ved jernbanen er kendt som et område, hvor prostitution finder sted.

Hele det lokale samfund er rystede over det uhyggelige mord.

30-årige Ashley Kellough, som har kendt Rebecca J. Cade i 20 år, kan slet ikke begribe, at hendes veninde er død.

– Hun var så afslappet, rolig og velafbalanceret. Hun havde et stort hjerte. Hun var virkelig en alletiders pige, siger Ashley Kellough til den lokale avis Chillicothe Gazette.

Ashley kender desuden den formodede gerningsmand, fordi de havde leget sammen som små.

– Jeg kan slet ikke fatte, at Donnie skulle have gjort sådan noget, siger hun.

Nej, nogle gange er virkeligheden mere ufattelig og uhyggelig end man har lyst til at tænke på.

Sponsoreret indhold