Skæbner

Hvad hedder du? Jeg elsker dig

5. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Han endte bevidstløs, med alvorlige hjerneskader, brækkede ribben, en sammenklappet lunge og med skader på rygraden. Da han endelig efter 10 dage vågnede af sin koma, kunne han ikke genkende sine nærmeste. I dag er han nygift og bliver om få uger far til en lille baby.

-Jeg ved ikke, hvem du er. Jeg kan ikke huske dit navn. Men jeg ved, at jeg elsker dig. Det var de første forståelige ord, Stewart Fryett sagde, da han vågnede efter 10 dages koma på James Cook University Hospital i det østlige England.

I dag er de gift

-Lige da han vågnede, var han meget forvirret. Når han prøvede at tale, blev det bare til sludder/sladder. Han kunne ikke genkende dem, der var omkring ham, men da han så mig, kom de første forståelige ord, fortæller Stewarts daværende kæreste , Chrissie Fryett, ifølge hjemmesiden GazetteLive.Chrissie kunne slet ikke stå for den utrolige kærlighedserklæring, og i dag er de to gift - og venter deres første barn sammen om nogle uger.

Grillhygge i haven

Det var tilbage i sommeren 2009, at Chrissie havde inviteret familie og venner på grillhygge i haven. På et tidspunkt foreslår en af gæsterne, Ian Burne, at de skulle køre en tur i Ians nye bil, en Ford Focus RS. Men det skulle have været en stille og rolig køretur endte i en voldsom trafikulykke.

Bare 200 meter nede ad vejen bragede Burne ind i en modkørende BMW, og det var tæt på at koste Stewart livet. Bevidstløs og hårdt såret, blev Stewart løftet ud af bilen, efter at redningsmandskabet havde skåret bilen op.

Troede han skulle dø

-På sygehuset fortalte lægerne mig, at jeg ikke skulle regne med, at Stewart nogensinde vågnede, siger Chrissie.

Men lægerne tog fejl. 10 dage efter, han blev indlagt, vågnede Stewart af sin koma. Fire måneder senere blev han udskrevet. Ikke fordi han var helt rask, men fordi sygehuset ikke kunne gøre mere for Stewart.

Han kom hjem som en mand med alvorlige handicaps, og han havde brug for både pleje og hjælp. Det var hans venner og familie mere end villige til at give ham.

Og ganske langsomt har Stewart, 39, fået det bedre. Han kan stadig ikke huske, hvad der skete den forfærdelige sommerdag, men er dog kommet sig så meget, at han blev gift med Chrissie, 32, i september sidste år, og om nogle uger venter de to deres første barn sammen. Stewart har i forvejen fem børn fra et tidligere ægteskab.

Sponsoreret indhold