Skæbner

Hvad kan du bruge dine drømme til?

17. september 2015 af Redaktionen, Foto: Oestrogen.dk
Vi har talt med drømmetyder Kirsten Borum om drømme – og hvad vi kan bruge dem til.
Drømmetydning - Kirsten Borup fortæller hvad du kan bruge drømme til

Vågner du en gang i mellem midt i en drøm og har svært ved at regne ud, hvad det hele skal betyde? Så skulle du måske besøge en drømmetyder, for dine drømme er en ressource, fortæller Kirsten Borum, der selv er erfaren udi drømmetydning:

"Dine drømme er en skatkiste, og du kan selv åbne den og tage kostbarhederne op. Drømme tager dine problemer op hjælper dig med at løse dem. De kan også fortælle dig også om dine fremtidsmuligheder, dine kvaliteter, og dine kreative ressourcer."

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Det er spændende at beskæftige sig med sine drømme. Det giver energi og glæde", uddyber Kirsten.

Drømmegrupper
Vil du være bedre til at forstå dine drømme og til at udnytte de ressourcer, der gemmer sig der, så skal du have hjælp til at komme i gang.

Kirsten Borum er drømmetyder og hjælper dig igang. Du kan eksempelvis komme med i en drømmegruppe, hvor deltagerne lærer, hvordan de i fællesskab kan tyde deres egne drømme.

Læs også: Det betyder de 10 mest almindelige drømme

Der er som regel fem til seks deltagere i en drømmegruppe hos Kirsten, og man melder sig i første omgang til fem møder, hvorefter gruppen enten fortsætter på egen hånd, eller aftaler et par ekstra gange med Kirsten.

Drømme-konsultation
Du kan også komme godt i gang ved at bestille en konsultation, som består af cirka en times drømmearbejde.

Her vil drømmeren og Kirsten i fællesskab finder frem til drømmens budskab og sammen se på, hvad der kan gøres for at løse eventuelle problemer, eller hvordan man bliver bedre til at udnytte sine ressourcer.

Healing
Konsultationen afsluttes med healing:

”En healing er forskellig fra person til person og fra gang til gang, da den baserer sig på de drømme, der er arbejdet med. Healingen støtter og fremmer processen. Ofte får man også instruktion i en meditativ selvhealingsøvelse, som man kan lave hjemme. Den vil være tilpasset den enkelte og også støtte processen,” forklarer Kirsten Borum.

Se også:

Majken var revisor, nu tyder hun drømme

Guide: Sådan husker du dine drømme

Cecilie Beck - mine drømme går igen

Sponsoreret indhold