Skæbner

Hvor er det bare sødt: Lille Leo ser sin mor for første gang

9. april 2016 Foto: Newsflare.com/YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Et kæmpesmil breder sig på lille Leo’s ansigt, da den 4 måneder gamle baby ser sin mor tydeligt for første gang. - Jeg havde svært ved at holde kameraet stille, fordi jeg græd så meget, siger Leos far, David, der er manden bag videoen med det rørende øjeblik.

- Jeg var overvældet af følelser. Det er bare meget rørende. Du kan ikke forestille, hvordan det føles, når sådan noget sker. Det var meget hjertevarmende, siger David Reppond, 39, i følge avisen Daily Mail.

David fra Seattle i USA er far til lille Leopold Wilbur Reppond, der til daglig bliver kaldt Leo. Davids søn blev født med den sjældne genfejl, okulo-kutan albinisme, som blandt andet påvirker Leos syn, og han har fra fødslen ikke kunnet se klart og tydeligt.

LÆS OGSÅ: Utrolig sød video: Se hvor kærligt han trøster den skræmte hvalp

2. april fik Leo så sine nye briller, og David Reppond, der arbejder som filmfotograf, besluttede at filme det øjeblik, hvor Leo så sin mor, Erin, 35, tydeligt for første gang. Den type videoer er måske set før, men hvor er den Davids video af sin søn bare rørende.

- Jeg havde svært ved at holde kameraet stille, fordi jeg græd så meget, siger David i følge Daily Mail.

Lyste op i et strålende smil

Han havde inviteret hele familien over for at se Leos ny briller, og der var ikke en i rummet, der havde helt tørre øjne, da Leos ansigt blev lyst op af et strålende smil, da han så sin mor for første gang.

LÆS OGSÅ: Baby hører for første gang sin mor

Hans far fortæller, at Leo har vænnet sig til sine briller. Før Leo fik briller, var det tydeligt, at han prøvede at orienterer sig i verden ved hjælp af hænderne, mens han nu bruger sine øjne, forklarer David.

David lagde efterfølgende sin video af de rørende øjeblik på YouTube, hvor den nu bliver flittigt set. Du kan se hans video her på YouTube:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold