Skæbner

Ibi Støving: Ikke alt skyldes spøgelser

14. september 2015 af Lisbeth Grube - Foto: All Over Press
Værten på "Ånderne vender tilbage" bevarer en sund skepsis.
Clairvoyance - Ibi Støving er skeptisk overfor spøgelser

Ibi Støving er i gang med anden sæson af ”Ånderne vender tilbage” på TV3 Puls, og TV-værten elsker sit job, selv om der er dømt koldsved og klamme hænder, når hun rejser rundt i landet til hjemsøgte familier med programmets clairvoyante medier.

– Det mest skræmmende, jeg har oplevet i sæson 2, var i Ribe, hvor jeg kunne mærke nogle hvirvelvinde rundt om mig, selv om ingen døre eller vinduer stod åbne. Det var meget mystisk. Og så havde familien så mange historier i det hus, at det påvirkede os alle sammen, fortæller Ibi Støving til Billed Bladet.

Læs også: Et budskab fra himlen

Ibi tackler oplevelserne med lige dele nysgerrighed og skepsis, og i det hele taget sværger TV-værten til sin sunde fornuft, når hun møder uforklarlige hændelser.

- Som vært kan jeg forholde mig dejligt neutral. Jeg vil sige, at der foregår mærkværdige ting derude, men jeg tror ikke, at det er alt, der skal tilskrives ånder. Altså hvis vandhanen drypper, behøver det ikke at være et spøgelse, så i stedet for at tilkalde en clairvoyant, så ring til en VVS-mand! Men det er klart, at hvis poolen tømmer sig selv, radioen spiller uden strøm, og billederne roterer på væggen, så sker der ting, vi ikke kan forklare. Om det er ånder eller levende menneskers voldsomme energi - det er ikke godt at vide, mener Ibi.
 

Se også:

Nysgerrig på clairvoyance? Køb en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Marzcia kan se ind i fremtiden

Afdød søn: Giv slip mor

 

Sponsoreret indhold