Skæbner

Jagten på forsvundne Emilie: Sort trøje og 'genstand' fundet

8. august 2016 Anne Kristensen
I weekenden fandt frivillige en sort trøje, der ligner den som teenageren Emilie Meng havde på, da hun forsvandt efter en bytur i Korsør den 10. juli. Mandag morgen har politiet bjærget en endnu uidentificeret genstand i vandet ved Møllevangen i Korsør.

Det er snart en måned siden, at den nu 18-årige Emilie Meng forsvandt sporløst efter en bytur i Korsør.

Emilie Meng blev sidst set på overvågningsbilleder ved Korsør Station omkring kl 04.00 søndag morgen den 10. juli, og siden har ingen hverken set eller hørt noget til hende.

Sort trøje fundet

I løbet af weekenden og her til morgen er der imidlertid dukket nogle spor op, som kan være knyttet til Emilie Meng – men det skal understreges, at der i skrivende stund endnu ikke er draget konklusioner om dette.

Familie skriver til forsvundne Emilie: Kom hjem!

Søndag finkæmmede en flok frivillige således et større område omkring en indsø i Korsør Nor og fandt i græsset en sort trøje, der minder om den, Emilie havde på den nat, hun forsvandt.

Efterforskningsleder Marianne Roes fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har dog indtil videre afvist at kommentere de effekter, som politiet får indleveret.

Genstand bjerget i vandet

Her til morgen, mandag, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi så bjærget en ’genstand’ i vandet ved Møllevangen i Korsør. Det oplyser vagtchef Tom Stysiek, som dog endnu ikke kan be- eller afkræfte, hvorvidt der er tale om Emilie Meng.

- På nuværende tidspunkt har vi ikke analyseret, hvad vi har bjærget, så jeg kan ikke sige mere, udtaler vagtchefen til TV 2 kort før kl. 9.00.

Pyha! Forsvundet 17-årig fundet i god behold

OPDATERING KL: 10.28: Vagtchef Tom Stysiek oplyser til BT, at genstanden, der blev fundet i vandet ved Møllevangen var dele fra et dyr: - Det var ikke dele fra et menneske, det var indvolde fra et dyr. Vores undersøgelse gik på at sikre, at det ikke var et menneske, så det er afsluttet nu, siger han.

Eftersøgningen af Emilie Meng:

Eftersøgningen af Emilie Meng

Sponsoreret indhold