Skæbner

Jeanette mistede sin 13-årige søn

9. februar 2011 af JOAN ANDERSEN
For otte måneder siden mistede Jeannette sin søn. Se videoen hvor Jeanette fortæller om den dag, alt gik i stå.
Foto: MORTEN MEJNECKE
Foto: MORTEN MEJNECKE

For otte måneder siden mistede Jeannette sin søn. Siden har hun flere gange fornemmet hans tilstedeværelse. Hun har inviteret clairvoyant Anne-Marie Østersø indenfor for at finde ud af, hvordan hendes lille dreng har det der, hvor han er nu.

- Jeg er ikke længere bange for at komme væk herfra, for når jeg dør, ser jeg jo Emil igen, siger Jeannette Kragelund.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Søs Egelind fik en hilsen fra sin afdøde mor

Mandag den 17. maj vækkede hun sin 13-årige søn Emil, som hun plejede. Han var syg, hostede og havde svært ved at trække vejret. Emil aede hende på kinden og sagde "Godmorgen mor", da hun bar ham ind på sofaen, så han kunne se en af sine elskede tegnefilm.

Emil havde en sjælden muskelsvindssygdom, så han var meget lille af sin alder, og han sad i kørestol. Jeannette og hendes mand turde ikke få flere børn, fordi de risikerede at få samme sygdom. I stedet for sørgede de for, at Emil havde alt, og han fik en så normal opvækst som muligt.

Læs også: Anne-Marie Østersø fik ret

Denne morgen lå Emil på den ene sofa, og hans far på den anden. De skulle hygge sig, troede de. Men pludselig hostede Emil voldsomt, og han kunne ikke få vejret.

- Min mand gav ham mund til mund, jeg ringede efter en ambulance. Der gik så lang tid. Da de endelig kom, fandt de Emils puls, fortæller den 38-årige mor.

Hun tog med ambulancen, og hendes mand kørte bagefter. De nåede ikke ret langt, inden ambulancen stoppede. De skulle have en læge med, imens blev falckredderne ved med at arbejde med ham.

- En af dem kom ud af ambulancen og sagde: "Vi kan ikke gøre mere. Om lidt får han hjertestop igen", fortæller den ulykkelige mor.

Besked fra Emil

Læs også: Hjemsøgt af trafikofre

Den dag gik hendes hjerte itu.

- Vi havde kun ham. Før var vi en familie, lige pludselig var vi blevet til ingenting, siger hun.

Da hun gik i seng den aften, drømte hun om Emil. Han smilede til hende.

- Børn kommer tit forbi for at sige, at de har det godt, der hvor de er nu. Vi bliver nødt til at overgive os og tro på de signaler, der kommer, siger clairvoyant Anne-Marie Østersø.

Jeannette har fået mange signaler. Hun fornemmede, at hun skulle kigge op på himlen, og en enkelt gang har hun set et hjerte-symbol i stjernerne.

- Emil døde på Stjernernes dag. Det hjerte, du så, er Emil, der sender kærlighed ned til dig, siger Anne-Marie.

LÆS OGSÅ: Sanne Salomonsen om Østersø: Vi var pot og pande med det samme

Også i stuen har Jeannette følt, at Emil var til stede.

- Efter han døde, har jeg siddet meget i den sofa, han ikke vågnede fra igen. Men det blev så koldt derovre. Jeg frøs helt vildt, så jeg måtte flytte mig. Emil brød sig ikke om, at tingene blev lavet om, så måske vil han bare have mig over i min egen stol igen, siger Jeannette og griner lidt.

- Jeg har fornemmet Emil, men jeg har ikke rigtig troet på det. Måske er det kun et desperat håb, siger hun

Anne-Marie Østersø er ikke i tvivl. Hun mærker selv en kold vind på sin ene skulder. Det er Emil, der sender et budskab til sine forældre.

- Emil glædede sig til, at jeg skulle komme her, for jeg skal jo fortælle jer, at han har det godt, der hvor han er, siger Anne-Marie til Jeannette, der tydeligvis er lettet over at få den besked.

Smerten og sorgen fylder stadig hendes liv.

- Om aftenen når min mand er gået i seng, sidder jeg og kigger på billeder af Emil. Og så græder jeg, siger Jeannette, der trods alt har fået mod på livet igen.

TILBAGE TIL GALLERIET

Sponsoreret indhold