Skæbner

Jeg blev blind midt i morgenkaffen

7. september 2016 Morten Nøhr Mortensen
Selvom sygdommen sklerose lænkede Camilla-Kristine Mørch til en kørestol, så kæmpede hun sig tilbage på benene. Det gjorde hun også, da hun pludselig blev blind. Nu har hun fået synet igen og hun holder sig ikke tilbage for en rask løbetur. Læs her om Camillas mirakel.

Det var en hyggelig søndag formiddag den 23. august sidste år. Camilla hyggede sig med sine børn og sin kæreste Bjarne i deres hus i landsbyen Vinkel ved Viborg. Der var rundstykker på bordet og kaffe på kanden. ”Kan I ikke sidde stille og lade være med at hoppe sådan rundt”, lød det pludselig fra Camilla. Blikket fra hendes børn, sagde alt. Der var noget alvorligt galt med deres mor. Få timer senere blev alt mørkt. Camilla var blevet blind. 

Ramt af sklerose

LÆS OGSÅ: Jeg gør min søn syg

37-årige Camilla-Kristine Mørch lider af sklerose, en neurologisk sygdom, der kan være svært invaliderende. I det tidlige forår fire år tidligere anede hun dog ikke, at det var sklerosen, der lammede hende i højre side, så hun kom hjem fra hospitalet i en kørestol. Lægerne troede, at hun havde fået en hjernesvulst eller en hjerneblødning. Senere skulle det vise sig at være sklerose.

Fik synet tilbage

LÆS OGSÅ: Jonas var for syg til livet

I dag lider Camilla stadig af den uhelbredelige sygdom. Men man kan ikke se det på hende. Her i hjemmet er det tværtimod en smilende kvinde, der tager imod besøget fra Ude og Hjemme. Hun vinker os udenfor i haven, og har allerede kaffen klar under parasollen.  Der er ikke nogen kørestol. Ikke nogen blindestok. Bare en glad kvinde i en sprudlende sommerkjole:

Camilla blev blind - men fik synet igen

Mød Camilla i videoen ovenover - og læs hele historien i Ude og Hjemme, der udkommer onsdag den 7. september 2016.

Smugkig i ugens Ude og Hjemme her >>

Sponsoreret indhold