Skæbner

Jeg blev solgt til sex

22. september 2015 Nina Sommer
Steffie troede, at det var normalt at have sex som barn. Det havde hun haft lige så længe hun kunne huske. Men da hun en dag i ungdomsklubben sagde det højt, så fandt hun ud af, at hendes liv ikke lignede de andres. Det blev starten på voldsom selvskade og følelsen af ikke at være noget værd.

De tomme flasker ligger på gulvet blandt dynger af støvklumper og indgroet snavs. På de slidte sofaer i underetagen i huset i den lille by i Nordjylland sidder en masse mennesker. Høje grin og snøvlende sætninger når helt op til overetagen, hvor 5-årige Steffie ligger i sengen på værelset, som hun deler med sine to mindre søskende. Larmen er det vante lydtapet, som præger hjemmet, og selvom maven knuger og trætheden er ved at overmande hende, så ved hun godt, at hun heller ikke denne nat får særlig meget søvn. Og ganske rigtigt. Lyden af fodtrin på trappen kommer nærmere og nærmere, og da døren åbner sig, står han der, som han har gjort så mange gange før. Endnu engang må hun overgive sig til smerterne i underlivet og den kvalmende lugt af alkohol.

LÆS OGSÅ: Min far misbrugte mig hver tirsdag

27-årige Steffie Boyschau sidder på sofaen i lejligheden i Kolding. Ærmerne på hættetrøjen er trukket op til albuerne, og de mange ar træder tydeligt frem som en konstant påmindelse om den smerte, der er indeni hende. På tavlen har hun skrevet sætningen “Når jeg hele tiden skal kæmpe, er det så det værd? JA!” der ligesom smerten minder hende om, at hendes barndom ikke skal knække hende.

LÆS OGSÅ: Mikkel blev mishandlet i sit eget hjem

– Der har været så mange gange, hvor jeg tænkte, at det ikke var det værd. Mine tanker og konstante flashbacks var der konstant, og jeg ville bare have ro i mit hovedet. Bare nogle få minutter, fortæller Steffie Boyschau.

LÆS HELE HISTORIEN OM STEFFIE I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 23. SEPTEMBER

Sponsoreret indhold