Skæbner

Jeg blev solgt til sex

19. april 2016 Morten Nøhr Mortensen
Steen Wrem
24-årige Stephanie Andersen har gennemlevet en barndom i helvede. Først var der afstraffelser med bøjler og bælter. Senere blev hun misbrugt, inden stedfaren besluttede også at sælge hende til andre mænd. I dag kæmper hun for at komme ud af barndommens skygge.
24-årige Stephanie Andersen ved, at hun ikke kan flygte fra sin grusomme barndom. I dag har hun erkendt, at kun åbenhed om stedfarens misbrug kan hjælpe hende videre. 
24-årige Stephanie Andersen ved, at hun ikke kan flygte fra sin grusomme barndom. I dag har hun erkendt, at kun åbenhed om stedfarens misbrug kan hjælpe hende videre.

Det var altid noget ganske særligt, når stedfarens to små drenge skulle afstraffes. Så skulle 7-årige Stephanie og hendes lillesøster se på. Det samme skulle deres mor. Men denne gang var det anderledes. Nu var det Stephanie, der skulle have slagene. Det var hende, der skulle tage bukserne af og læne sig ind over den læderbetrukne sofastol, mens stedfaren trak bæltet ud af bukselinningen.

LÆS OGSÅ: Han ventede på mig i 28 år

Det skete sjældent, at Stephanie blev gennembanket som stedfarens to små drenge. Men hun havde se det så tit. Hans raseri forvandlede sig til en målrettet afstraffelse. Som regel med bæltet. Andre gange med bøjle fra skabet. Altid skulle bukserne af, inden slagene faldt. Hvad der udløste hendes egen straf, husker hun ikke.

Bed smerten i sig

- Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort forkert. Jo, jeg havde fået en straf. Jeg skulle stå helt stille uden at røre mig det mindste. Da jeg knækkede sammen efter et par timer, fandt han bæltet frem. Jeg kan huske, at han slog hårdere, hvis jeg græd, så jeg bed bare smerterne i mig, fortæller Stephanie.

Den i dag 24-årige pige er for længst flyttet fra barndomsbyen Odder i Østjylland.

LÆS OGSÅ: Jeg var sur i otte år

- Jeg har det faktisk ikke godt med bare at være i Jylland. Det er som om, det hele kommer tættere på, fortæller Stephanie, der har besluttet at fortælle sin historie til Ude og Hjemme, fordi hun har fundet ud af, at det hjælper på hendes forpinte sjæl at snakke om barndommens skygger.

- Og så vil jeg gerne sætte fokus på de små børn, der lever i hjem, hvor de bliver misbrugt og udsat for vold. Det sker alt for tit, uden nogen griber ind. Det er utroligt vigtigt for mig at få det budskab frem, siger hun.

Stedfar hjalp i badet

Men det er ikke tæskene og volden, der fylder mest i det rædselskabinet af grumme historier, hun slæber rundt på. Det er hendes stedfars overgreb på hende, der begyndte, da hun var 7 år gammel. Den første gang står stadig knivskarp i hendes erindring. Hendes mor var i køkkenet og var ved at tilberede en flæskesteg. Duften bredte sig i hele huset. Selv var hun i bad, og det var hendes stedfar, der skulle hjælpe hende med at få vasket hår.

Læs hele Stephanies rystende beretning i Ude og Hjemme, der udkommer onsdag den 20. april 2016

Sponsoreret indhold