Skæbner

Jeg drømte om barn med en anden - del 3

31. marts 2021 af Illustration: Silja Lin
Christian og jeg førte planen ud i livet og havde en dejlig weekend sammen. Men Christians kone fandt ud af det og konfronterede os med det. Jeg fik en brat opvågnen fra min uigennemtænkte drøm. Skulle jeg gå til bekendelse over for min mand? Og var jeg blevet gravid?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I min bil kørte jeg mod den anden ende af landet for at tilbringe weekenden sammen med Christian, som jeg havde én ting til fælles med: Vi ønskede os begge brændende et barn. Jeg var som besat af tanken om at få mit barn nummer fire. Jeg havde dækket mig ind med løgne overfor min mand, Peter, og sagt, jeg skulle besøge min faster. Christians hus lå kun nogle få kilometer fra hendes store gård.

Se også: Jeg drømte om barn med en anden - del 1

Jeg skjulte min bil i skoven ved gården, så ingen skulle se at jeg var på besøg hos Christian mens hans kone Helene var ude og rejse. Jeg boede i Christians hus hele den weekend, sov under hans kones dyne, badede i hendes badekar, lavede mad fra hendes køleskab og ikke mindst dyrkede sex med hendes mand, gang på gang. Det var svært at undgå at bemærke billederne af Helene, for de stod fremme i stuen. Hun havde været ret kraftig, allerede da de blev gift, men med tiden var hun blevet rigtig stor, og nu vejede hun over 125 kilo. Peter og jeg havde altid været ret opfindsomme i sengen. Christian havde kun været sammen med Helene som var for stor til de vilde udfoldelser, så jeg fik udvidet hans horisont, og det nød han naturligvis i fulde drag. Søndag morgen sad vi i det gammeldags bondekøkken, som var meget anderledes end mit strømlinede derhjemme, da den dårlige samvittighed bankede på. Indtil nu havde weekenden været som en lang, erotisk leg, men pludselig føltes det ikke længere sådan.

"Det er nok bedst, hvis vi skilles nu", udbrød jeg og rejste mig fra bordet. Christian rejste sig også, nikkede og var helt enig. "Ja, og vi ses jo næste weekend til din fasters fødselsdagsfest", sagde han. – "Men selvfølgelig bare som venner"... Vi gav hinanden et varmt knus til afsked og kunne begge mærke, at noget var forkert, men vi havde hverken mistet lysten til hinanden eller til at skabe det barn, vi begge så inderligt ønskede os. Elskoven med Christian sad stadig i min krop, og jeg spekulerede naturligvis også på, om jeg var blevet gravid. Peter var jo steriliseret og ville vide, at han ikke var far til barnet. Jeg vidste, at hvis Peter fandt ud af, hvad der var sket, ville det ende med skilsmisse. Han havde aldrig lagt skjul på, at han ikke på nogen måde ville tolerere utroskab. Jeg kørte og tænkte på, at det her i grunden heller ikke så meget handlede om sex og utroskab. Det var et udslag af min sorg over, at jeg ikke skulle være mor igen nogensinde.

Se også: Jeg ville myrde min nevø

Om torsdagen rejste Peter til USA, og lørdag formiddag kørte ungerne og jeg mod den anden ende af landet for at deltage i fasters store fødselsdagsfest på gården. Jeg glædede mig til at se Christian igen selvom jeg var nervøs. I første omgang hilste vi bare på hinanden som gamle bekendte, da han dukkede op for at se til sin hest. Det rørte mit hjerte, at han tydeligvis blev betaget af mine børn, og det bevægede mig endnu mere at se, at de var helt vilde med ham. Festen begyndte om aftenen, og Christian og jeg sad langt fra hinanden. Det var første gang, jeg så Helene ansigt til ansigt, og hun var køn, men endnu større end jeg havde troet. Jeg syntes, at hun betragtede mig med forskende, uvenlige øjne.

Da Christian og jeg kort før midnat nærmest ved et tilfælde befandt os alene sammen på terrassen, efter at jeg havde puttet ungerne, kom hun pludselig derud og konfronterede os: ”I har haft noget sammen, mens jeg var væk!” sagde hun indædt rasende – ”Og lad bare være med at benægte det, for jeg kan se det!” Så snurrede hun rundt på hælen og forsvandt gennem haven og hen mod deres bil. Christian råbte dæmpet ”Helene!” og løb efter hende. Så stod jeg alene tilbage og fornemmede, at vores kærlighedsaffære var slut. Dagen efter kørte vi hjem igen, og jeg var splittet mellem så mange følelser. Jeg elskede Peter, og jeg var forelsket i Christian. Men var jeg også gravid?

Se også: Jeg drømte om barn med en anden - del 4

Sponsoreret indhold