Skæbner

Jeg gav mine børn væk af kærlighed

2. maj 2017 Nina Sommer
Foto: Morten Mejnecke
Annika Sills begyndte at tage stoffer allerede som barn. Misbruget eskalerede, og som ung mor var hun ude af stand til at passe sine børn. Men da hun ramte bunden, traf hun sit livs beslutning
GAV MINE BØRN VÆK AF KÆRLIGHED

Gav mine børn væk af kærlighed

Glasskårene ligger spredt ud over hele stuegulvet, og de røde mærker på Annikas hals vidner om, at et par store hænder har klemt til, mens de brølende gloser bliver kastet gennem rummet mellem Annika og hendes kæreste. Her er der ikke plads til at sige fra, for stofferne har taget over. Hendes døtre er beordret ned i gården.

LÆS OGSÅ: Betinas mor var narkoman

Fjern mine børn

Denne dag er som alle andre, og så alligevel ikke. Annika har fået nok. De mange gange hun har forsøgt at få kommunen til at fjerne sine børn, er det ikke lykkedes, og selv om stofferne konstant forvrænger hendes tanker og følelser, ved hun, at hun er i gang med at ødelægge sine børn. Da hun trykker nummeret til sagsbehandleren, har hun et ultimatum klar. Hent mine børn, eller de kommer til at se deres mor begå selvmord.

LÆS OGSÅ: Alle mine børn endte på børnehjem

LÆS OGSÅ: Se hvad stofferne gør ved dit ansigt

Kunne ikke være mor

- Det kan godt være, at jeg udefra set var følelseskold og aggressiv, men jeg havde en stor kærlighed til mine børn – jeg var bare ikke egnet til at være mor for dem på det tidspunkt. Jeg havde gjort alt for, at kommunen kunne se det, men de ville stadig ikke fjerne dem, så det var min sidste desperate løsning, fortæller den nu 36-årige Annika Bech Sills med et fastlåst blik.

LÆS RESTEN AF DEN GRIBENDE HISTORIE OM ANNIKA OG HENDES KAMP TILBAGE TIL DET GODE LIV. DET ER I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 3. MAJ 2017

Sponsoreret indhold