Skæbner

Jeg hader min brudekjole

4. april 2016 af Carsten Holst. Foto: Polfoto
Sarah Williams, 32, troede, at hun giftede sig med en drømmemand. Men ægtefællen var en bedrager, som elskede sin elskerinde højere end sin hustru. Da Sarah opdagede utroskaben, besluttede hun at sælge alle ting, der minder hendes om brylluppet. Den flotte brudekjole kan hun slet ikke tåle synet af.

For ikke længe siden var den kostbare, hvide brudekjole med pallietter og silkeslæb Sarah Williams kæreste eje. Kjolen havde den 32-årige kvinde båret på den smukkeste og mest romantiske dag i sit liv. Det var dengng i 2011. I dag hader hun kjolen og alt det, hun forbinder med den.

Derfor har Sarah sat sin hvide drømmekjole til salg for højeste bud. Hun vil hverken eje eller have den, og hun kan knapt tåle synet af designerkjolen. Den er gemt bort i et skab og bliver kun hentet frem, når en interesseret kunde melder sig. Sarah sælger også en lang række andre ting, der minder den netop fraskilte kvinde om hendes store dag for snart fem år siden.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen makeover: Feminin page

– George og jeg havde et fantastisk bryllup med venner og familie. Den romantiske bryllupsrejse gik til Skotland. Jeg var sikker på, at jeg havde giftet mig med verdens bedste mand. Vi skulle leve sammen i med- og modgang til vores dages ende. I stedet viste han sig at være en utro bedrager, fortæller en sønderknust Sarah Williams.

Storslået bryllup

”Din hr. Grey” stod der som afsender på det elskovsbrev, som Sarah for nylig fandt i lommen på sin mands arbejdsbukser. I brevet fortalte hendes eksmand, George Williams, om den store og glødende kærlighed, der brændte som en ild i brystet på ham. Men de hede elskovsord var ikke til hustruen Sarah, men til hans hemmelige elskerinde.

– Jeg var ikke typen, der kontrollerede og tjekkede min mand. Vores forhold og ægteskab var baseret på tillid. Men en dag manglede jeg en skruetrækker, og ledte i al uskyldighed i hans lommer. Jeg fandt ikke en skruetrækker, men derimod nøglen til en familiær tragedie, som fuldstændig slog benene væk under mig, siger Sarah Williams fra Newcastle-Upon-Tyne i England.

På sin computer har Sarah et smukt bryllupsbillede af George og sig selv. Det er ét af de få minder, som hun ikke skiller sig af med. Når hendes tre børn bliver store og spørger, hvorfor far og mor skulle skilles, vil hun vise dem bryllupsfotoet og fortælle, at hun elskede deres far betingelsesløst ved brylluppet, men at han ikke ville det samme med ægteskabet som hun.

LÆS OGSÅ: Billedet gik verden rundt: Nu er hun død

Sarah og George blev gift ved et storslået bryllup i sommeren 2011. Gommen holdt en rørende tale, som fik tårerne frem hos de fleste af de næsten 150 gæster. Det var to år efter, at de havde mødt hinanden.

Sarah var lykkelig, og George var den perfekte ægtemand og far for hendes børn. Hun anede heller ikke i første omgang uråd, da hun i december i fjor stak en hånd ned i hans bukselomme og fandt det glohede elskovsbrev. Sarah måtte faktisk læse det to gange, inden hun indså, at brevet ikke var stilet til hende, men derimod til en rivalinde.

Diamant-diademet, som Sarah bar til brullyppet er også sat til salg. Den 32-årige mor til tre ønsker bare at glemme bryllyppet og komme videre med sit liv.

Brug for penge

– Der er ingen tvivl om, at min mand havde en affære. Det stod sort på hvidt, og jeg var fuldstændig knust. Alle mine drømme brast som en sæbeboble. Jeg satte mig grædende på en stol, indtil der ikke var flere tårer tilbage i mine øjne, siger Sarah.

Eftersom George nærmest var blevet taget med bukserne nede omkring haserne, var der intet andet at gøre for ham end at tilstå. Ægtemanden fik besked på øjeblikkeligt at pakke sine sydfrugter, og dagen efter indgav Sarah en skilsmissebegæring. Hun vil hverken eje eller have George, ligesom hun heller ikke vil eje de mange andre ting, der minder hende om brylluppet.

LÆS OGSÅ: Opgivet af lægerne: Jeg helbreder mig selv

Brudekjolen var det første, som Sarah besluttede at sælge, men det var ikke så ligetil. Den har nemlig kostet næsten 30.000 kr. Selv om Sarah er villig til at gå ned i pris, er beløbet immervæk en sjat for en brud, der skal stifte hjem og familie. Desuden valgte Sarah på Facebook og online at sælge sit diamantbesatte diadem, sin forlovelsesring og sin meget dyre vielsesring. Alt, der minder hende om brylluppet og ægteskabet med troløse George, skal ud af huset.

– Jeg vil videre med mit liv, og til det formål har jeg brug for pengene, siger Sarah.

Den ulykkelige, forsmåede og desillusionerede ekshustru forventer at sælge bryllupsudstyr for omkring 100.000 kr. Pengene vil hun blandt andet bruge på en ferie for hende og de tre børn, så de igen kan få lys og gode oplevelser ind i deres tilværelse.

Held og lykke

Heldigvis fik parret kun penge som gave til deres bryllup. Hvis de havde fået brugsting, ville de også være kommet med på Sarahs salgsliste. Hun vil absolut ikke have noget i sit hus, som minder hende om den mand, der for ikke længe siden var hendes livs kærlighed.

Inden Sarah sælger sin drøm af en kjole, der er designet af Justin Alexander, har hun et enkelt ønske:

LÆS OGSÅ: Mobbeoffer blev smuk model

– Jeg håber, at min brudekjoles nye ejer vil få mere held med sit ægteskab, end jeg fik.

George Williams har ikke ønsket at kommentere ekshustruens udsalg. 

Sponsoreret indhold