Skæbner

Jeg har kvalme hver dag

18. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Jeppe Michael Jensen
Hannah Melissa fra De unge Mødre skal have en lille pige. Hun skal føde i begyndelsen af maj, og glæder sig. Af mange grunde.

-Jeg synes, jeg har en meget besværlig graviditet. Jeg har kvalme hele tiden, har været meget træt, og der er også lidt bækkenlæsning, siger Hannah Melissa Ginic fra De unge Mødre.

LÆS OGSÅ: Kærlighed på lang afstand

Men hun lader ikke kvalmen og trætheden slå sig ud. Da hun var til optagelserne af talkshowet De unge Mødre - 10 år på TV, var hun i fint humør. Hun og hendes forlovede, René, var straks parate, da de skulle lave lidt sjov på den røde løber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hoppede op til René

"Hop bare op", sagde René, og det skulle han kun sige en gang. Hannah Melissa hoppede straks op i favnen på sin kommende mand, så der blev lidt sjove billeder til fotograferne.

-Men nu glæder jeg mig til at skulle føde, siger hun og røber, at det da er meningen, at vi alle sammen skal med på fødestuen til maj. Det skal nemlig optages til De unge Mødre.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Min baby sparker

Hannah Melissa har i forvejen datteren Cecilya på 5, og den lille familie er netop flyttet i eget hus i en lille by udenfor Viborg.

-Cecilya glæder sig til at blive storesøster. Så det er rigtig dejligt.

Vil hjælpe kriminelle

Hannah Melissa og René har på mange måder planer om et liv sammen. Han har for længst friet, og det var da også meningen, at parret skulle giftes her til sommer, men det har graviditeten fået udskudt.

LÆS OGSÅ: Fødte firlinger og døde (link fjernet)

Samtidig arbejder de to på at få et arbejdsliv sammen. René har planer om at åbne et opholdssted for unge med kriminel baggrund i Silkeborg, og hvis det bliver til noget, vil Hannah Melissa også være med i arbejdet.

Hun er for tiden er for tiden i fuld gang med en uddannelse, og hun håber, at hun til slut kan kalde sig pædagog.

Sponsoreret indhold