Skæbner

Jeg kunne ikke kende min egen kone

20. september 2016 Karin Heurlin
Det var kærlighed ved første blik, da Michel fik øje på Marianne i en feriebus fra Spanien. Siden har de to været på lidt af en rejse. De har fået syv børn, og for tre år siden forandrede Marianne sig så meget, at folk troede, at Michael havde en affære.

En dag i Bilka blev Michael Madsen væk fra sin kone. Hun var ikke lige til at finde igen i det gigantiske supermarked, så til sidst valgte han at hive telefonen op af lommen og ringe til hende.

- Hvor er du? spurgte han, mens han trippede rundt mellem grøntsager og frugter.

Mariannes svar kom bag på ham.

- Jeg står her i grøntafdelingen.

Michael stod faktisk lige ved siden af sin kone gennem mere end 20 år. Men hun lignede ikke helt sig selv. Ikke efter hun havde smidt 60 kilo.

Camilla Framnes: Her er mine 13 bedste slankeråd

- Og så havde hun altså også fået farvet år, siger Michael med et undskyldende smil.

Altid elsket Marianne uanset størrelse

Michael har altid elsket Marianne uanset hendes størrelse. Faktisk har han været vild med hende lige siden, han trådte ind i en bus for 25 år siden, hvor Marianne sad på en af sæderne.

Parret har imellem tiden fået syv børn, og allerede under den første graviditet begyndte Mariannes krop at ændre sig.

Silas Holst i tocifret vægttab: Sådan gjorde jeg

Hun tog 30 kilo på, og de forsvandt aldrig igen. Derimod tog hun langsomt mere på, så hun til sidst vejede 142 kilo.

Var en glad, stor pige

- Jeg havde det faktisk okay med det. Jeg var en glad, stor pige, husker Marianne, som dog var træt af, at hun på grund af sin størrelse ikke kunne prøve alle forlystelserne, når hun gik i forlystelsesparker med sine børn.

- Jeg er ellers et stort legebarn, siger Marianne, som heller ikke kunne ignorere, at det kunne mærkes om aftenen, når hun havde løbet rundt med børnene en hel dag.

- Det føltes som, der kravlede mus i mine knæ, som hun siger.

Den hotteste kur netop nu: Sense

For tre år siden fik Marianne nok af musene i knæene og alle de andre forhindringer. Hun valgte at tage en stor beslutning, som kom til at ændre hendes ydre markant.

Marianne og Michael har i den grad gået igennem tykt og tyndt sammen, og de har derfor vundet et ophold på et Milling Hotel i Ude og Hjemmes store romantiske konkurrence.

Læs hele historien om Mariannes store vægttab - og om hendes kærlighed til Michael - i Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 21. september.

På slankekur? Her er en guide til 9 populære kure

Her kan du se billeder af Marianne, Michael og deres syv børn:

Marianne tabte 60 kilo

Sponsoreret indhold