Skæbner

Jeg mødte min gerningsmand

10. februar 2016 Nina Sommer
Jacob Ljørring
To mænds vilde gaderæs var tæt på at koste Lena livet. Hun stod og ventede ved en landevej på Lolland, og da den ene i fuld fart ramte ind i Lena. Det blev starten på hendes kamp for at komme tilbage til livet og se den 21-årige bilist i øjnene.

De frostklædte marker breder sig, så langt øjet rækker i den lollandske muld ved Holeby. Stilheden er kun afbrudt af af nogle forbipassende bilister, der kigger nysgerrigt på den unge pige med det lyse hår. 27-årige Lena Jacobsen er for første gang tilbage på det sted, hvor hendes liv ændrede sig for altid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg får flashback, når jeg står her. Det var lige der, jeg lå, siger hun og peger tre meter ud over marken.

LÆS OGSÅ: Louises lillebror blev dræbt af fartglad bilist

- Jeg kan ikke klare, hvis biler kommer bagfra, og jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde får et normalt forhold til lyden af motor, fortæller lena, mens øjnene er fæstnet på det skæbnesvangre sted ude på marken.

for et år siden var Lena i lære som blomsterbinder. Hun spillede fodbold og gik ofte lange ture, når hovedet skulle renses for tanker. I weekenden var der ofte byture på programmet med kæresten og veninderne, og hun var en kærlig mor for sønnen Oliver

Men den 28. marts 2015 var hun i gang med at arrangere konfirmation for sin fætter, da hendes kæreste ringede og spugte, om hun ville mødes med ham. Hendes far satte hende af i Industriparken. En landevej, hvor der kun var få biler, der kørte til og fra dde virksomheder, der ligger der.

LÆS OGSÅ; Dødsbilist slap med lille bøde

Mens Lena ventede, kunne hun se to biler nærme sig. Vejen var glat efter store mængder regn, så hun gik længere væk fra vejen. Men farten var høj. Da denene bil ramte kantstenen frøs Lenas krop.

Hun blev slynget flere meter ud på marken, og da hun åbnede øjnene, kiggede hun ind i et bildæk, der lå tungt på hendes venstre skulder. Smerterne havde endnu ikke ramt hende, men hun kunne mærke, at hendes skulder sad forkert. hun kunne ikke mærke sit højre ben, og hun var i tvivl om det stadig var der.

Lever hun stadig, kunne hun høre en sige, og da hun blev fragtet væk i ambulancen og senere i lægehelikopteren, forsvandt de sidste tanker.

LÆS HVORDAN LENA KOM TILBAGE TIL LIVET OG OM HENDES MØDE MED GERNINGSMANDEN. DET ER I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 10. FEBRUAR 2016

Sponsoreret indhold