Jeg søger en reservefamilie til mig og min datter

Med en psykisk syg mor og en barndom på forskellige børnehjem er Louise vokset op uden en rigtig familie. Det vil hun ikke byde sin egen datter. Derfor søger hun nu en reservefamilie.

– Når mine Facebook-venner skriver, at de skal i sommerhus med deres forældre, fejre fødselsdag med familien eller besøge deres bedsteforældre, tænker jeg: Øv! Hvorfor er det ikke mig? Jeg vil så gerne give min datter en familie. Nogle vi kunne besøge i weekenderne, fejre fødselsdage og jul med. Hun har ikke andre end mig, forklarer 29-årige Louise fra Amager, mens hun knuger sin 1-årige datter Leeloo ind til sig.

 

Ser ikke sin mor

Louise har selv haft en barsk barndom og ungdom. Hendes mor er psykisk syg, og allerede som 12-årig stak Louise af hjemmefra. Hun og hendes lillebror endte på to forskellige børnehjem.


I dag har Louise brudt kontakten med sin mor.


Savnet af en familie sidder så dybt i Louise, at hun nu gør alt for at finde en til sin datter.

 

Helt almindelig og uperfekt

– Jeg har forsøgt at finde en reservefamilie via Facebook, men jeg fik kun henvendelser fra damer, der var syge som min mor. Det har jeg ikke brug for. Leeloo og jeg har brug for noget trygt og sundt. Til gengæld kan vi tilbyde venskab og hygge. Jeg har lært, at selv om alle familier ser vidunderlige ud, er ingen familier perfekte, og det gør heller ikke spor. Bare vi kan få lov at blive en del af en helt almindelig, uperfekt familie, så er vi glade, siger Louise.


I Ude og Hjemme nummer 27, som udkommer onsdag den 1. juli, kan du læse hele den gribende historie om Louises barske opvækst, hvor hun blandt andet blev gravid som 15-årig og aborterede på børnehjemmet helt alene.