Skæbner

Jeg var indisk prostitueret i mit tidligere liv

18. september 2015 af Redaktionen, Foto: AOP
Gitte troede hun var prinsesse i sit tidligere liv - men DET var hun ikke!
Reinkarnation - Gitte var indisk prostitueret

Jeg var indisk prostitueret. Gitte var overbevist om, at hun havde været prinsesse i sit tidligere liv. Men så meget for den dagdrøm! Hun var nemlig prostitueret i 1800-tallets Indien! Her kan du læse hendes historie:

"Jeg kigger ned af mig selv og opdager, at jeg står på en grusvej. I horisonten er der bjerge, men ellers kan jeg kun se et tørt og øde landskab så langt øjet rækker. Mine fødder er store, og jeg har lædersandaler på. Benene er lange og tynde, og idet jeg klapper mig på brystet, kan jeg konstatere, at jeg er en pige, men også kun på et hængende hår. Der er nærmest ingen bryster, og jeg føler mig lang, klodset og ranglet. Sådan ser og føler jeg mig selv stå i Indien i året 1819. Som en 15-årig pige, på en så drenget facon, at jeg på ingen måde føler mig hjemme i min krop.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ser ting fra mit tidligere liv
Efter psyko- og regressionsterapeut Lisbet Mailand har talt mig ned i en tilstand, hvor jeg hverken sover eller er helt vågen, begynder jeg at se ting fra mit tidligere liv, som jeg havde håbet på, men alligevel ikke turde forvente.

Billederne kommer til mig i glimt, men er alligevel ret klare, og på min tur rundt i min sjæls daværende landsby mærker jeg hurtigt, at dette sted er fremmed for mig, og at jeg overhovedet ikke passer ind.

Er du nysgerrig på det alternative? Prøv en session hos en af vores clairvoyanter

Føler mig som gæst i et hjem
Jeg bliver guidet ind i mit hjem, hvor jeg føler mig mere som en gæst end som en del af familien. Familien jeg bor hos er ikke min egen, kan jeg mærke, og gennem hele scenariet ser jeg mig selv vandre rundt alene.

Huset jeg bor i, er hvidt med et fladt tag, og hænger sammen med husene ved siden af. Rundt omkring ser jeg et par får og høns. Huset er opdelt i to rum, hvor vi alle sammen sover på gulvet i det bageste, og bagtil ser jeg en stor øde slette med et lille hus et stykke derfra.

Inde i huset ser jeg en ældre dame og nogle børn, men det er især manden i huset jeg føler en særlig tilknytning til. Han er ikke min far, men minder mere om en onkel. Til sidst i regressionen får jeg en følelse af, at denne mand faktisk er min veninde i dette liv. En surreel men fantastisk følelse.

Læs også: Det betyder de 10 mest almindelige drømme

For at lokalisere hvor i verden jeg befinder mig, spørger Lisbet ind til navnet på en større omkringliggende by. Jeg får ikke noget tydeligt svar frem, men ser bogstaverne DHA for mig. Det er ligesom om, der skal komme noget efterfølgende, men det er utydeligt.

I en alder af ca. 25 skal det vise sig, at jeg er flyttet ind til denne by. Det første jeg ser, er, at jeg står uden for et hus sammen med to andre piger. Jeg kan se, at der er mange mænd i huset, som kommer og går, og pludselig går det op for mig, at vi arbejder som prostituerede.

Det var ikke lige den prinsessedrøm, jeg havde haft om mit tidligere liv, men ikke desto mindre virker det på ingen måde som et dårligt erhverv. Jeg har et sted at bo, får mad, og virker faktisk mere lykkelig end jeg gjorde som 15-årig.

Læs også: Er håndlæsning noget for dig? Bliv klogere her

Single resten af livet
Jeg bliver i byen og udfører mit arbejde i nogle år, men på et tidspunkt omkring 45 års alderen bemærker jeg, at jeg er flyttet væk fra byen. Her ser jeg mig selv gå og feje. Jeg bor hos noget familie ved siden af en skole. Stedet emmer af idyl, og er mindre tørt og støvet end de steder jeg kom fra. Jeg bor alene, og på intet tidspunkt på min sjælerejse har jeg set mig selv med en mand.

Min singletilværelse fortsætter til jeg dør, og i tiden fra jeg er 45 til min død som 71-årig, sker der faktisk ikke ret meget.

Min død – en fantastisk oplevelse
Det sidste jeg skal opleve inden jeg føres tilbage til nu-livet er min død. Det er på ingen måde ubehageligt, og kan ikke mærkes på min egen krop. Ansigtet er lidt sløret, men ellers er dette første gang, jeg ser mig selv udefra.

Det er en helt fantastisk ’ud-af-kroppen’ følelse, der rammer mig. Det er som om, jeg kan se hele mit liv oppefra, og genkender pludselig personer fra mit nuværende liv, i de folk jeg er stødt på.

Kontakt med min skytsengel
Herefter sætter Lisbet mig i kontakt med min skytsengel, som jeg ikke fik kontakt til i begyndelsen af sessionen. Det virker skørt, men han hedder Ula og har englevinger.

Han fortæller, at han var min far i et andet liv, og giver mig et par gode råd med på vejen, og til sidst klippes snoren mellem mig og mit indiske liv.

Jeg kommer ind i en fantastisk afslappet tilstand, hvor alt på en eller anden måde virker lysegrønt, og her svæver jeg rundt indtil jeg igen kommer tilbage til normal tilstand.

Læs også: Lær at lægge tarotkort

Jeg udførte kvindens ældste erhverv
Min sjælerejse har været genstand for adskillige timers refleksion og forundring. Det hele virker sært men alligevel så naturligt, at jeg på ingen måde sætter spørgsmålstegn ved min oplevelse.

Jeg har naturligvis tænkt meget over, hvor det helt præcist var jeg befandt mig i mit sidste liv, men på baggrund af de mennesker jeg så, er jeg helt sikker på, at det var inden for en vis radius af Indien.

Jeg er efterfølgende faldet over byen Dhar, som er placeret centralt i Indien, og efter at have set billeder fra regionen, er jeg ikke et sekund i tvivl – det var her jeg udførte kvindens ældste erhverv.

Her kan du finde en regressionterapeut nær dig:

Annelise Stourup
Nyrup og København
www.hjertetsvej.dk

Rud Grandt
Kalundborg
www.rudgrandt.dk

Mona Lindell
Frederiksberg
www.monalindell.dk

Lisbeth Didrichsen
Frederiksværk
www.englestedet.dk

Læs også: Hvad kan du bruge dine drømme til?

Sponsoreret indhold