Skæbner

Jesper tilbage på tv

11. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Lars Horn
Jesper Sørensen er tilbage på tv. I sidste uge var han gæst hos TV2/Nord, hvor han fortalte om sin glæde over det år, der lige er gået, og så blev det afsløret, at der er endnu et træf for progeria-børnene på vej. Denne gang finder det sted i Holland.

Jesper Sørensen er efterhånden vant til at være på tv. Hele Danmark fulgte med, da TV2 viste en stribe dokumentarudsendelser om sommerens progeria-træf i Nordjylland, og i sidste uge var Jesper så tilbage på TV2/Nord, hvor han fortalte om sin glæde ved at det endelig lykkedes at holde træffet i Danmark.

LÆS OGSÅ: Jespers farvel til vennerne

-Det var rigtig godt, fordi at det er jo noget, vi har drømt om længe, og så har der været nogle perioder, hvor vi tænkte: "Kan vi nu det her?", siger Jesper Sørensen til TV2-Nord.

Endelig lykkedes min drøm

Han forklarer, at der var perioder under planlægningen, hvor det hele gik lidt i stå, men også at det hele kom i gang igen.

LÆS OGSÅ: En hilsen til alle fra Jesper

-Endelig fik vi det her til at lykkes, for det var nærmest min største drøm, siger Jesper.

Han var om nogen personen bag, at de Europæiske børn, der er ramt af den sjældne genetiske sygdom Progeria, kunne samles til fem dage med fest og ballade.

Stor tak til Ib

Med i tv-studiet var også musikeren Ib Grønbech, som var en af de mange, der støttede Jesper drøm. Ib spillede en koncert, hvor alle indtægter gik til progeria-træffet. Og Jesper takkede Ib, og dermed alle der har hjulpet, for den store støtte.

Jesper er i fuld gang med at uddanne sig på EUC i Hjørring, hvor han studerer levnedsmidler.

LÆS OGSÅ: Jesper har mistet en af sine venner

Men han er allerede begyndt at glæde sig til det næste træg i Progeria Family Circle. Det finder denne gang sted i Holland.

Du kan se interviewet på TV2/Nord med Jesper her (24:00 min)

Sponsoreret indhold