Skæbner

Jetsetteren Mads Holger er død: Tog sit eget liv

5. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Den kontroversielle debattør, forfatter, radiovært og jetsetter Mads Holger har på tragisk vis endt sit eget liv i sin families sommerhus på Sydfyn. Han blev kun 38 år.
Mads Holger har begået selvmord.

Mads Holger er død

En markant skikkelse i det danske kulturliv er ikke længere iblandt os.

Den kontroversielle debattør, forfatter, radiovært og jetsetter Mads Holger tog i går sit eget liv i familiens sommerhus på Sydfyn. Det skriver Politiken.

Det oplyses ikke præcist, hvordan han endte sine dage.

Sms'er afslører: Michelle pressede sin kæreste til selvmord

Mads Holger efterlader sig en mor, en søster og en kæreste. Han havde ingen børn.

Nåede meget i sit korte liv

Mads Holger nåede at markere sig for mange ting i sit korte liv.

Cecilies sorg: Min lillebror begik selvmord

Han udgav i alt fire bøger, heriblandt ’Uden for citat’ (2008) sammen med ekskonen Paula Larrain, og havde en af landets mest læste blogs, ’Den sidste romantiker’, i Berlingske Tidende.

Mads Holger var desuden en hyppig gæst i det københavnske byliv og stiftede i 2009 den meget omtalte natklub JET, der fløj kendisser og rigmænd verden rundt i et privatchartret og feststemt fly.

Mobning fik 13-årig til at flygte ind i døden

I 2011 tiltrådte han som vært på Radio24Syv-programmet ’Skriftestolen’, hvor han ligesom i mange andre sammenhænge ytrede sine skarpe holdninger. Og i 2015 stillede han op til Folketinget for De Konservative, men blev trods megen opmærksomhed i valgkampen ikke valgt ind.

Chokerede venner 

Mads Holgers død både chokerer og overrasker mange. 

Jeg har valgt at dø den 1. november

For blot en uge siden skrev Mads Holger eksempelvis en skarp og veloplagt kritik af Roskilde Festival, som man kan læse på hans Facebook-profil.  

Her strømmer det nu i stedet ind med kondolencer og kommentarer fra brugere, der giver udtryk for deres dybe sorg.

Vandt millioner og begik selvmord

Bl.a. skriver Winnie Katrine Larsen: - Det var en trist nyhed at få, troede ikke rigtigt på det. Du kommer til at mangle, du var én af de få som stak ud, og dem har vi bare ikke så mange af, og nu én mindre :-( tanker til dine efterladte.

Rene Funder skriver: - Hvil i fred Mads Holger. Du vil blive savnet af famile.venner, og os ganske almindelige Danskere der nød dine indlæg. Tak for dine ord, tanker, og personlighed.

Nanna Eliasen fra 'De unge mødre' forsøgte selvmord

Sponsoreret indhold