Skæbner

Jim Lyngvild forfølges af ånder

15. september 2015 af Rikke Wagtberg, Foto: All Over Press
Modeekspert Jim Lyngvild hjemsøges af ånder. Senest har han slæbt en adelsdame med hjem fra dronningen. Læs interviewet med ham her.
Jim Lyngvild oplever mystiske ting i sit hus

Modeekspert Jim Lyngvild bliver jagtet af spøgelser. På sin gård langt ude på landet på Fyn går det helt amok med den åndelige aktivitet. Dørklokkerne ringer uden at der er et øje at se i nærheden, lyset bliver slukket og tændt uden nogen synlig grund og mærkelige lyde kan høres om natten af både Jim, hans mand og deres gæster.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En mand gik forbi
Jim fortæller om sine oplevelser til Oestrogen.dk:

"Den første helt fysisk oplevelse skete en gang da min mand så spøgelset. Jeg sover op ad ham i sofaen, og pludselig siger han "Nu må du ikke flippe ud, men jeg har lige set en mand gå forbi i vores gang"" beretter han, og tilføjer:

"Og nu skal det altså lige siges at min mand er en rigtig vestjyde, som normalt er meget skeptisk overfor ånder og den slags".

Har du lyst til at prøve clairvoyance? Prøv en session hos en af vores dygtige clairvoyanter

Ånderne blærer sig
Og de uindbudte gæster er tilsyneladende vilde med opmærksomhed:

"Vores spøgesler kan godt lide at blære sig lidt, så de plejer at gå amok hver gang vi har gæster. Der går det som regel helt galt" fortæller Jim Lyngvild.

Det mærkede han ved juletid, hvor der skete noget meget mystisk:

"Min søster lå og sov, men pludselig vågnede hun fordi hun blev vækket af en lyd. Hun hørte tydeligt skridt mellem stuen og køkkenet"

En mand i køkkenet
Så sent som den forgangne weekend er der sket mystiske ting og sager i Jim Lyngvilds hjem:

"I søndags sov min bedste ven på sofaen. Han vågner ved lyden af en eller anden i køkkenet. Han tror først at det er min mand der larmer, men så opdager han at klokken er to, og at han er den eneste i huset der er vågen"

"Det lyder som om, at der står en mand i køkkenet og renser sine støvler med en børste. Bagefter lyder der et svup - som om han tager støvlerne af. Men der er ingen mennesker i køkkenet!" fortæller Jim Lyngvild.

Og udover den støvlebeklædte mand i køkkenet, render der tilsyneladende også en kvinde rundt i hans hus:

"I nat sov min anden bedste ven i gæsteværelset. Han hører skridt, der slæber, og lyden af noget, der fejer hen ad gulvet. Derudover hører han en slags lydklip af noget roligt musik, som hurtigt forsvinder igen."

Læs også: Clairvoyante Pia taler med de døde

Tager dronningens ånder med hjem
"I dag er jeg blevet kontaktet af et medie, som mener at jeg har slæbt ånden fra en adelsdame med hjem. Ånden bor altså ikke på min gård, men er fulgt med mig et eller andet sted fra" fortæller Jim Lyngvild.

Og brikkernee falder på plads - for det er nemlig ikke helt usandsynligt at Jim har en adelsdame på slæb:

"Hun leder efter én der kan sætte sit hår. Det passer på en måde meget fint, for jeg har lige været oppe hos Dronningen i forbindelse med hendes fødselsdag. Jeg var der for at lave hår på gæsterne - måske har jeg slæbt ånden med hjem derfra." fortæller han.

"Og det ville også passe på den fejende lyd, som min ven hørte - det kunne jo være lyden af en kjole."

Jim Lyngvild har af samme medie fået at vide, at det kunne tænkes at være ham selv, der genererer de mange mystiske oplvelser. At ånderne simpelthen forfølger ham. Så nu vil han gå i dybden med projektet og lære at lukke ned for energierne. Det får han blandt andet hjælp til af et medie og en regressionstreapeut.

Læs også: Flere rørende historier om afdødekontakt

Sponsoreret indhold