Skæbner

Jodle Birges søn på tv

2. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto:Claus Poulsen
Jodle Birges søn, Bo, skulle have spillet en mindekoncert for sin far i sommer. Men det blev ikke til noget. Nu synger han så til minde om sin far i morgen, lørdag, i Danmark har Talent.

I august var det 10 år siden Jodle Birge døde. Han var manden bag hit som Rigtige Venner og Tre hvide Duer, og nu er det så hans søn Bo Lønquist Hansen - eller Bo Young - tur til at komme på tv.

LÆS OGSÅ: Se Mollys søde reaktion da kæresten frier

-Man kan godt sige, at det er til minde om min far, siger Bo, 44.
Jodle Birge var kun 58 år, da han døde i august for 10 år siden. Det var meningen, at hans søn skulle have spillet en mindekoncert for sin far i sommer. Men det blev af forskellige årsager ikke til noget, så hans optræden i Danmark har Talent i morgen, lørdag, opfatter Bo som et minde om sin far.

Jarl blev ikke glad

Jodle Birges søn har længe optrådt som sanger rundt om i landet. Han tager stadig ud og synger sange, der på mange måder ligner hans fars.

-Men til daglig lever jeg af at være oliefyrsmontør, siger Bo.

LÆS OGSÅ: Alfie er altid smilende og glad

Bo L. Hansen får dog ikke den bedste start i Danmark har talent. Han indleder nemlig sin optræden med at fornærme dommerpanelets alderspræsident Jarl Friis-Mikkelsen, 63.

-Jeg startede med at sige, at jeg ville synge en sang, der handlede om en ældre, moden herre. Ligesom dig, Jarl, forklarer Bo.

-Jeg tror ikke, Jarl blev så glad for den indledning, siger han med et smil.

Du er for fed

En anden af dommerne, TopGunn, 23, er mere begejstret.

-Det er et ja fra mig. Jeg synes, du er for fed, siger han.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes er gravid

Da Ude og Hjemme ringer til Bo i hans hjem ved Hobro, er det Birge, der tager telefonen.

-Det er rigtigt. Jeg har en søn på 9 år, der hedder Birge. Han er opkaldt efter min far. Han havde et sidste ønske, før han døde. Hvis du får en søn, vil du så ikke kalde ham op efter mig, bad han. Og det har jeg gjort, siger Bo Lønquist Hansen.

Foruden sønnen Birge, har Bo også en datter, Debbie, på 11 år.

Du kan se Bo i Danmark har Talent i morgen, lørdag kl. 20.00 på TV2.

Sponsoreret indhold