Skæbner

Julen gav mig ondt i maven

16. december 2015 Nina Sommer
Morten Mejnecke
Når højtiderne stod for døren, meldte angsten sig. Ville stedfaderen blive ubehagelig? Ville Lisbeth blive sendt på værelset i løbet af aftenen? Uvisheden og bekymringerne fik store følger for Lisbeth. I dag har hun et stort ønske: Når hun selv får børn, så skal de have verdens bedste jul.

Lisbeth er en lille pige. Hun går på fortorvet og kigger med store øjne på juleudsmykningerne i vinduerne, som stråler om kap med de mange julelys, der fylder gadebilledet. Det er december og overalt bliver Lisbeth mindet om, at det snart er tid til at samles i familien. Lige som alle andre skal de have gaver, grine og spise julemad, så de er propmætte. Alligevel har Lisbeth en klump i maven - og for hver dag, der går inden den 24. december, bliver klumpen større og større.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Bare du ikke drak mor

- Jeg kunne faktisk godt lide december måned. Jeg synes, at der var noget magisk over den. Jeg prøvede nok lidt at fortrænge selve juleaften, men når vi nærmede os, kunne jeg bare mærke, at bekymringerne og de negative tanker fyldte mere og mere, forklarer den nu 33-årige Lisbeth Bjørkquist fra Albertslund.

LÆS RESTEN AF HISTORIEN OM LISBETH OG HENDES OPVÆKST I UDE OG HJEMME, DER UDKOMMER DEN 21. DECEMBER

Sponsoreret indhold