Skæbner

Kæresten flyttet ind hos Claudia Rex

7. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Hvis du synes, danseren Claudia Rex fra Vild med Dans smiler lidt bredere end normalt, er der måske noget om det. Den sympatiske danser er flyttet sammen med sin kæreste, Kasper Svenstrup.
Clauia Rex og kæresten Kasper Svenstrup
Clauia Rex og kæresten Kasper Svenstrup

-Det er så dejligt, at bo sammen, siger danseren Claudia Rex fra Vild med Dans til TV2.dk.

Hun har fået noget af en drømmepartner i Johannes Nymark, når det gælder Vild med Dans, men også i privatlivet går det rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Paprikas nye liv

Claudia Rex er flyttet sammen med sin kæreste siden februar, musikeren Kasper Svenstrup. Han er simpelthen flyttet ind i Claudias lille lejlighed på 50 kvadratmeter.

Vandt i 2012

-Det er måske lidt tidligt. Men vi havde lyst til at flytte sammen nu, siger Claudia Rex til TV2.dk.

Claudia Rex er efterhånden ved at være en af de dansere, der har danset med i Vild med Dans i lang tid. Det er hendes sjette sæson, og indtil videre er det blevet til en flot sejr tilbage i 2012 med Joakim Ingversen.

LÆS OGSÅ: Min dejlige Astrid

Også i denne sæson hører Claudia Rex, denne gang sammen med Johannes Nymark, til blandt favoritterne til at komme i finalen. Men skulle det glippe, har hun sikret sig et skønt minde fra sæson 2014. Det blev den runde af Vild med Dans, hvor hun flyttede sammen med Kasper.

Han er teknik-freak

Kasper Svenstrup er musik-producer og DJ. Derfor er han da også flyttet ind hos Claudia med et kæmpe musikanlæg.

- Han er jo sådan en rigtig teknik-freak, så alle de der ting med ledninger, højtalere og stort fjernsyn er ikke noget, jeg gider sætte mig ind i. Men jeg elsker, at det er der. Det er bare helt vildt lækkert, siger Claudia Rex.

LÆS OGSÅ: Ny Vild med Dans-baby

Derfor er det da også meningen at parret engang med tiden, skal flytte til noget større. Enten en større lejlighed eller et rækkehus med en have.

Lige nu er de dog tilfredse med lejligheden på 50 kvadratmeter:

-Det er for at prøve det af og for at vente, til det rigtige sted kommer. Men vi har indrettet det hele, som om vi skal bo der for altid, siger Claudia Rex til TV2.dk.

Drømmer du om en ny gaderobe? Med en rabatkode til Halens får du råd til langt mere. - Få din rabatkode her rabatkoder halens

Sponsoreret indhold