Skæbner

Kærligheden blev i familien

31. maj 2016 Carsten Holst
Da Erika Johansson mistede kæresten Martin Strömqvist i en ulykke, blev hun trøstet af hans bror, Daniel. I sorgen fandt de to ulykkelige mennesker sammen i kærlighed til hinanden.
Kærligheden lyser ud af Daniel og Erika
Kærligheden lyser ud af Daniel og Erika

Blot 23 år gammel mistede Erika Johansson sin elskede, kæresten Martin Strömqvist. De havde netop købt hus og planlagde bryllup, da han blev dræbt i en motorcross ulykke. I tiden efter var alt kaos for Erika, men hun fik hjælp og støtte af Martins bror, Daniel. De forstod hinanden, og de havde begge mistet et menneske, som stod dem begge nær.

Når Erika var langt nede, var Daniel altid klar med en trøstende skulder. Langsomt begyndte sorgen over Martins død at blive afløst af kærlighed til hinanden. Erika og Daniel indså, at de havde mere til fælles, end savnet efter den afdøde. Forelskelsen var dyb og inderlig, og ikke til at stoppe. De flyttede sammen, og i dag har de sønnen Thimmy.

- Da jeg opdagede, at jeg var forelsket i Daniel, var min første tanke, om jeg kunne tillade mig det. Hvad tænker folk? fortæller Erika.

I denne uge kan du læse hele den gribende og hjertevarme historie om, hvordan Erika og Daniel sammen fandt glæden ved livet efter Martins død. De fortæller om omverdenens reaktioner. Mange synes, at Daniel var lidt for tæt på Erika, da hun mistede sit livs kærlighed. Men langt de fleste synes også, at det er helt i Martins ånd, at hans bror og kæreste fandt kærligheden til hinanden efter hans død.

- Vi er begge sikre på, at Martins højeste ønske har været, at vi skulle blive lykkelige sammen. Det er vi, siger Erika og Daniel.

 

Læs historien i Ude og Hjemme nr. 22, der udkommer den 1. juni

 

 

Sponsoreret indhold