Kandis: I fars fodspor

Som dreng blev Kandis Johnny løftet op på scenen, hvor han med forsigtig barnestemme sang et par numre med sin berømte far. I dag er det Johnnys fire-årige søn Niklas, der står ved siden af ham på scenen. Historien gentager sig, og Johnny gør ikke noget for at bremse den. Bubber har været på Dalager Kræmmermarked og mødt Kandis-familien, som kan vække store følelser omkring sig.

Han er lige fyldt fire år, men han har allerede fået sit første trommesæt, og hans strithår er sat ligeså omhyggeligt som sin fars. Niklas bevæger sig også ligeså hjemmevant rundt som sin berømte far, når han med sine blå sandaler traver hen over scenen eller nede bagved, hvor teknikerne hænger ud, og hvor de mest ivrige fans venter på en selfie.

Historien gentager sig selv

For 45 år siden, gik Kandis Johnny rundt på samme måde, når hans far spillede med Bjørn & Okay. Engang imellem fik han lov til at synge med på scenen, mens hans far bukkede sig ned med mikrofonen. I dag skal Johnny selv bukke sig, når Niklas skal synge hittet ”Det’ dit navn.” Historien er godt i gang med at gentage sig sig selv.

Foto Niels Hougaard

Bubber møder Kandis-familien

Kandis familien er ikke som andre. De kan noget særligt. Og de kan vække følelser omkring sig, som ingen andre. Bubber har været med til koncert en søndag på Dalager Marked i Vestjylland for at komme lidt tættere på den familie, som så mange har en mening om.

Læs hele reportagen i Ude og Hjemme nummer 23, hvor Bubber også møder nogle af de største Kandis-fans.