Skæbner

Køb en kone

24. oktober 2008 af Redaktionen Foto: MORTEN MEJNECKE
Annette Kørvel er en professionel kone, der mod betaling er villig til at lave alle de kedelige, huslige pligter – endda helt uden brok.

Hun ordner alt. Arrangerer børnefødselsdagen, pudser sølvtøjet, lufter hunden og køber forlovelsesringen. - Og så brokker hun sig ikke engang, smiler 38-årige Tom Reason, der har "købt" sig en kone, efter at han er blevet alene med sine tre børn. "Konen" hedder Annette og laver ganske vist alt, hvad man kan finde på af huslige opgaver. Dog er der lige en enkelt undtagelse: - Jeg tilbyder altså ikke noget under dynen, griner 44- årige Annette Kørvel, der denne dag skal sørge for aftensmaden til familien Reason i Horsens.

Annetter overvejer at gøre sit firma landsdækkende

Annette gør rent og planlægger nogle gange aftensmaden for Tom og hans tre børn. Her ses dog kun 14-årige Xenia og ni-årige Jacob.

Ansat seks "koner"
Annette satte sig selv til salg for knap seks måneder siden og har været mere eller mindre udsolgt lige siden. I dag har hun ansat seks "koner", der huserer i Østjylland. Kemi og sund fornuft er de vigtigste kriterier for at blive ansat i Kone Kompagniet, som firmaet hedder. Og så skal mine "koner" have en vis alder. Jeg sender ikke en 18-årig pige ud til mine kunder, siger Annette.

Rengøring er kedeligt
- Det føles godt at gøre noget for andre.. Mine to drenge er flyttet hjemmefra, så jeg har ikke nogen at være "kone" for derhjemme. Og nu får jeg endda penge for det, siger Annette, der kun har en fast pris, når det gælder rengøring. - Rengøring er kedeligt, så her er prisen ikke til at forhandle.

LÆS OGSÅ:

Bryllup på rekordtid

Bor hos moster

Sponsoreret indhold