Skæbner

Kone gives væk

20. marts 2009 af Louise Søgaard. Foto: PolFoto
Hakkende Hustru, afgiftsfri, ikke synet, dyr i drift, noget rusten. Sådan lød englænderens Gary Bates salgsbeskrivelse af konen Donna.

Den engelske ægtemand 38årige Gary Bates fra Ebley nær Gloucestershire i England havde ikke regnet med, at andre mænd rent faktisk ville reagere på den annonce, han satte i den engelske udgave af den blå avis. Han var blevet godt træt af sin kones evindelige hakken, og derfor oprettede han en lidet flatterende annonce under rubrikken "Gives væk" med teksten: Hakkende Hustru, afgiftsfri, ikke synet, dyr i drift, noget rusten. Telfon 07043 512132.

- Jeg har fået cirka ti henvendelser på annoncen. Det er ikke fra nogen jeg kender, og det er helt vildt. De spørger bare, om hun stadig kan afhentes, griner Gary.

Annoncen var ment for sjov en aften Gary sad foran sin computer og alligevel skulle sætte sin fiskestang og Donnas søns playstation til salg.
- Hun hakkede på mig over en eller anden lille ting, mens hun så et af de der lorteprogrammer for kvinder, og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne prøve lykken, og se om det kunne lykkes mig at afhænde hende, forklarer Gary, der arbejder som selvstændig ingeniør. Han og Donna har været sammen i seks år, men er nygifte. Hver har de to børn fra tidligere ægteskaber.

- Jeg synes ikke at jeg hakker særlig meget, kun når han ikke gør, som jeg siger, griner 40årige Donna, der arbejder hos en blikkenslager.
Donna opdagede annoncen, fordi hun ville se om sønnens annonce nu også var kommet med.

Og hun nåede at more sig kosteligt over den sjove tekst og læste den højt for sin mand, inden hun indså, at det skam var hende selv, det handlede om.
Derefter fik piben en anden lyd, og Gary blev nevet en smule i øret, indrømmer han. Parret blev gift i juni i fjor, og nu gruer Gary for, hvad Donna kan finde på at gøre til gengæld.

- Han kan lige vente sig. Hævnen bliver sød, siger Donna, der heldigvis godt kunne se det morsomme i ægtemandens joke, også selvom hun havde foretrukket at blive sat lidt højere i værdi.

[email protected]


Sponsoreret indhold