Skæbner

Kun de små børn blev skånet

3. maj 2016 Morten Nøhr Mortensen
Privat fra Facebook
Politiet står meden gruopvækkende sag efter, at otte medlemmer af en familie er blevet likvideret. Kun tre små børn blev skånet. Den lokale politichef i Ohio har et ganske alarmerende råd til de lokale i området. ”Vær klar. Vær bevæbnet. De kommer måske igen”.
Frank Rhoden og hans forlovede Hannah Hazel Gilley på 20 år er blandt ofrene. I alt blev otte medlemmer af Rhoden-familien dræbt. 
Frank Rhoden og hans forlovede Hannah Hazel Gilley på 20 år er blandt ofrene. I alt blev otte medlemmer af Rhoden-familien dræbt. 

En grusom tragedie har rystet lokalområdet i Pike County i USA. 150 kilometer øst for storbyen Cincinnati er stort set samtlige medlemmer af familien Rhoden fundet dræbt efter en række likvideringer fredag. De indtil videre ukendte gerningsmænd har slået til i fire forskellige hjem. Selvom drabene vidner om gerningsmændenes totale mangel på barmhjertighed, så har de dog haft en form for samvittighed. Det har nemlig skånet de helt små børn. Den yngste var kun fire uger. En var seks måneder og den ældste var et halvt år gammel. 

Skånselsløse dræbere

 

LÆS OGSÅ: Dine venner feder

Politiet i Pike County har endnu ikke helt overblik over sagen, og den lokale sherif, Charles Reader har af hensyn til efterforskningen holdt oplysningerne tæt til kroppen. 

- Vi kender stadig ikke morderen eller mordernes identitet. Men vi ved, at der er tale om samvittighedsløse dræbere. Og mit bedste råd til familien er - vær beredt og vær bevæbnet, lyder rådet fra Charles Reader til avisen The Guardian. 

Drabsmændenes skånselsløshed er også afdækket ved en anden detalje, der er kommet frem. Ifølge The Guardian var en af de dræbte en ung mor, der blev fundet liggende død i sin seng med sin kun fire uger gamle baby ved sin side. Babyen var blandt de tre overlevende børn, der nødvendigvis har overværet ubeskrivelig rædsler.

Vellidt familie

 

LÆS OGSÅ: Dræbte hun virkelig sin mor

Efter retsmedicinere i weekenden har obduceret ligene, ligger det nemlig samtidig klart, at der i fem tilfælde også har været tale om torturlignende vold forud for drabet.  

Familien Rhoden var ifølge de lokale medier vellidt blandt områdets beboere. Der er dog kommet oplysninger frem, der kan afdække en mørk og ukendt side hos familien. Ifølge Daily Mail er der således fundet et betydeligt kvantum marihuana og pot på de fire adresser.   Unavngivne kilder har overfor Fox News oplyst, at familien formentlig kan sættes i forbindelse med personer tilknyttet mexicanske narkokarteller. Disse karteller opererer beviseligt i hele USA og er kendt for at bruge alle midler for at skræmme eventuelle konkurrenter på narkomarkedet.

 

Sponsoreret indhold