Skæbner

Lær at lægge tarotkort!

16. september 2015 af Redaktionen, Foto: Colourbox
Afslør din egen fremtid med tarotkort
Lær at lægge tarot

Har du altid været draget af tarotkort, men ikke helt haft mod på det? Se om tarotkort egentlig kan afsløre fremtiden, og hør om du virkelig er dødsdømt , hvis du trækker manden med leen! 

Det er faktisk ikke så svært at lægge din venindes kort, når du har sat dig lidt ind i det. Uanset om man tror på tarot eller ej er én ting sikker: alle har en mening om kortenes evner! Så tag kortene med til sociale arrangementer og skab latter, glæde og diskussion, hvor du kommer.

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session med en af vores dygtige clairvoyanter

Hvordan lægges kortene?
Der findes forskellige oplæg afhængigt af hvilken type spørgsmål, man ønsker at stille kortene.
Det Keltiske Kors kan eksempelvist være behjælpeligt med at afsløre din fremtidige udvikling.
Men du kan også blot sprede kortene ud i en vifte, fokusere på en enkelt spørgsmål og så lukke øjnene og lade venstre hånd trække et kort.

Hvordan tyder man kortene?
Tarotkort siges at tale til os på to niveauer. På den ene side kan det enkelte korts billeder og symboler tale direkte til os.
Men kortene siges også at tale til underbevidstheden i den forstand, at der er dybere meninger i kortet, som det kan tage tid at finde frem til.
På det mere lav-praktiske niveau findes der et utal af bøger med forskellige, og ofte modsigende, fortolkninger af de enkelte kort.

Læs også: Kan tarotkortene afsløre fremtiden?

Fortæller kortene sandheden?
Er tarotkort bare billeder, skabt af mennesker med en livlig fantasi og forkærlighed for symboler, eller er tarotkortene skabt i tidernes morgen til at guide os i livets store og små spørgsmål?
Det er der ingen, der ved – men for rigtig mange mennesker er tarotkortenes oprindelse mindre vigtig. De oplever, at kortene fortæller dem noget om livet og hjælper dem på rette vej.

Hvad hvis du trækker døden?
Døden, ypperstepræstinden og magikeren – tarotkortenes verden er fyldt med symboler, der maner billeder af dunkle rum tæt med røgelse og en kroget gammel dame frem på nethinden. Der er mange, der frygter at trække manden med leen, og derfor helt undgår tarotkort, men der er intet at frygte: Døden varsler ikke fysisk død, men fornyelse og forandring - afslutningen af én cyklus og starten på en ny.  I mange tarotkort kaldes nr. 13 "transformation" eller (på engelsk) "transition." 

Historien bag tarot-læsning
A. E. Waite-kortene
• A. E. Waite udgav i 1910 et sæt tarotkort, der ryddede grundigt ud i de utallige okkulte myter og legender, som siden tarotkortenes oprindelse i 1300 tallet havde knyttet sig til kortene.
• Indtil da havde de stakkels kort været forbundet med alt fra Atlantis og den jødiske tora til ægyptiske præster.

Læs også: Sådan tyder du tarot
 

Sponsoreret indhold