Læs dine tarotkort

Vil du selv forsøge at lægge tarotkort og smugkigge ind i fremtiden? Så er her 5 tips til hvordan, du kommer godt i gang.

Lad os med det samme berolige alle: Du har ikke brug for langt sort hår, en fugl på skulderen eller en krystalkugle på spisebordet.

Men der er helt andre og mindre mystiske ting, du har brug for til at læse tarotkort. Læs med her og bliv klogere på kortene, og på hvordan du selv kommer i gang.

1. Sådan vælger du kort
Der er bunker af forskellige tarotkort at vælge imellem, og det skulle eftersigende være vigtigt at vælge det sæt, der passer til dit temperament.

Klassikerne er måske stedet at starte. Kig efter Rider-Waite eller Crowley, som kan findes i de fleste boghandlere

Nysgerrig på det alternative? Prøv en session med én af vores dygtige clairvoyanter

2. Sådan tolker du dine kort
Køb en bog der kort for kort fortæller om deres betydning.

Læg så mange tarotkort som muligt for dig selv, så du kan afprøve deres betydning i din egen virkelighed. Og mærk efter hvad du føler kortet betyder.

3. Sådan stiller du spørgsmålene
Hvilke spørgsmål du stiller skal afspejle sig i det oplæg du vælger. Nogle oplag er mest velegnede til at fortælle dig om din fremtid, mens andre igen fokuserer på dig selv og dine følelser.

4. Sådan skaber du den rette stemning
Inden du lægger tarotkort er det vigtigt at fokusere på det du vil med kortene. Har du et vigtigt spørgsmål, du har brug for at stille? Sørg for at have fred og ro omkring dig.

5. Sådan klarer du det hurtigt
På nettet kan du få dagens tarotkort, få lagt tarotkort og alt (u)muligt andet. Så måske er nettet stedet at starte? 

Læs også: Afdødekontakt: Kisses søn blev skudt af politiet