Skæbner

Lammet pige går hen til sin bedstefar

29. december 2017 af redaktionen, Video: Youtube, Buzz Buzzy
Den lille pige Amy er født med en sygdom i nervesystemet, der gør at hun ikke kan gå. Sådan var det i hvert fald, indtil hun rejste sig op og gik hen til sin bedstefar. Et sandt mirakel. Se den rørende video her.

Amy er en helt særlig lille pige. Hun er født lammet og kunne ikke bevæge andet end øjnene, da hun blev født. Men i julen for tre år siden skete det, hendes forældre kun havde turde håbe på: Hun kunne pludselig gå. Det viser en video fra Buz Buzzy.

- I julen 2013 var Amy 15 måneder gammel. Min far sad på gulvet med hende og han spiste en æske med chokolade. Hun ville have en chokolade fra sin bedstefar, siger Sam, der er mor til den lille pige og fortæller, hvordan Amy rejste sig op og gik.

Læs også: Verdens mindste pige

En pige ud over det sædvanlige

Amy lider af en sjælden sygdom i nervesystemet, der gør at hun lige fra fødslen har haft begrænset mulighed for at bevæge sig. Oddsene var derfor fra starten imod lille Amy. Hun hverken bevægede sig eller græd, da hun blev født, og det gjorde, at forældrene troede, den lille pige var dødfødt. Lægerne gav ikke forældrene mange måneder i udsigt.

-Lægerne sagde, at hun måske ikke ville kunne overleve til sin første fødselsdag. Vi vidste ikke, om hun nogensinde ville kunne gå, fortæller Darren, der er far til den lille pige.

Sponsoreret indhold