Skæbner

Lange lokker: Han er 6 måneder og er allerede blevet klippet to gange

12. august 2015 Søren Johannesen
Polfoto
Fergus Hillman har Englands hurtigst voksende hår.

I England bor der en lille fyr, som har en helt utrolig hårpragt. Den vokser så hurtigt, at hans forældre knapt kan følge med.

Fergus Hillman hedder han, og selv om han kun er 6 måneder gammel, har hans vildtvoksende og imponerende manke allerede sendt ham to gange til frisøren.

– Han blev klippet første gang, da han var omkring 4 måneder. Og nu har han netop været til frisøren igen, lyder det hovedrystende men med et smil fra Fergus’ mor, 30-årige Hayley Hillman, som er sygeplejerske og bor med familien i Saltash, Cornwall.

LÆS OGSÅ: Charlotte gav sit hår til syge børn

I modsætning til mange andre babyer, som fødes stort set skaldede, kom Fergus til verden med en tyk, mørk hårpragt.

Foto gjorde det tydeligt

Det tænkte hans mor og far ikke videre over, for i familien Hillman er det normalt, at babyerne bliver født med hår på hovedet. Sådan var det både for Fergus’ storesøster, Ella på 5 år, og for hans mor og bedstefar.

Alligevel studsede familien lidt over det, da deres dreng blev fotograferet sammen med sin kusine Chloe, som er to uger ældre end ham. Kontrasten mellem Fergus’ kæmpemanke og Chloes skaldepande var slående.

Polfoto


 

Som man kan se på billedet øverst i denne artikel, er Fergus’ hårpragt fortsat imponerende – og det endda efter de to besøg hos frisøren.

Det har fået hans mor til stolt at proklamere, at sønnikes hår må være det hurtigst voksende i hele England!
 

Sponsoreret indhold