Skæbner

Latter og knuste glas

6. maj 2009 af Charlotte Haase. Foto: Polfoto
Prins Joachims og Maries søn har fødselstallet 4. Der er dømt liv, latter og knuste glas i de kongelige gemakker ifølge numerolog

Danmark har fået en lille ny prins, da prins Joachims hustru, prinsesse Marie, nedkom med en velskabt dreng på Rigshospitalet den 4. maj, 2009.

Numerologen Nené Lapain har kigget på hans karaktertræk udfra etnumerologisk perspektiv. Prinsen er en 4´er, og det betyder liv i de kongelige gemakker.

4'er børn kan i overskrifter beskrives som yderst fantasifulde og nysgerrige. De undersøger gerne alt. Vender og drejer alt, for man ved jo aldrig, om der kan ligge noget spændende under overfladen. Uanset hvad det måtte være.

De har en meget magisk udstråling og væremåde, som kommer af de specielle magiske energier, de har med sig allerede fra fødslen. De har ofte nogle medfødte kunstneriske evner, som måske ikke altid falder i god jord hos mor og far. I hvert fald ikke hvis de har fundet på at bruge den store malerpensel med klare farver på møbler eller andet, hvilket naturligvis kun er for at skabe glæde.

Læs hele artiklen hos Oestrogen

Sponsoreret indhold