Skæbner

Lazarus overlevede dødssprøjten

9. oktober 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Polfoto
Det fleste ved det godt. Nogen gange skal man ned og ramme bunden, før det går opad igen. Det gælder for det fleste mennesker. Og det kan såmænd også gælde for dyr. I særdeleshed for hunden Lazarus, der har været igennem en helt særlig grum historie, før den fik et godt liv.
Jane har nu givet hunden Lazarus et godt hjem, hvor den bor sammen med hunden Tucker. - Han er en glad og god hund, lyder det fra Jane.
Jane har nu givet hunden Lazarus et godt hjem, hvor den bor sammen med hunden Tucker. - Han er en glad og god hund, lyder det fra Jane.

Normalt er det katte, man siger, der har ni liv. Men når det gælder hunden Lazarus, så kunne det tyde på, at også den har indtil flere forsøg i denne verden. Lazarus har nemlig været igennem en del i sit fire år lange liv. Først blev den alvorligt såret, da den blev ramt af en bil. Siden blev den dødeligt syg af farlige hjerteorme. Alene disse to ting kunne tage livet af enhver almindelig dødelig hund.
Men Lazarus er ikke helt almindelig.

Overlevede aflivning


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold