LCHF: Bliv mæt og slank som Johanne

LCHF er blevet en uhyre populær kur blandt danskerne. Flere vælger livsstilen, der tillader dig at spise, lige indtil du er mæt, men samtidig resulterer i et vægttab. 39-årige Johanne Charnock er en af dem, der er spiser efter principperne i LCHF. Foreløbig har hun nemt og hurtigt tabt 18 kilo.

Det har aldrig været let for Johanne at sige nej tak, når kagefadet er blevet sendt forbi hende, eller en kollega har haft morgenbrød med på lærerværelset. Før nu.

For efter at 39-årige Johanne Charnock fra Galten ved Aarhus begyndte at spise efter LCHF-principperne - nærmest ved et tilfælde - kan hun sagtens se på en flødebolle uden at spise den og lade være med at fare i køleskabet to timer efter aftensmaden.
For nu er hun nemlig mæt.

Stabilt blodsukker

Og det mener mange er hemmeligheden bag LCHF, der gør livsstilen til den mest populære slankekur lige nu i Danmark. LCHF fokuserer nemlig på et højt indtag af proteiner og fedt, men få kulhydrater - hvilket mætter i længere tid og stabiliserer blodsukkeret, så det ikke farer op og ned i løbet af dagen. Derved undgår de fleste at fare i slikskabet, fordi de simpelthen ikke har trangen.

I stedet for kan man smovse i fedt, bacon og fløde - og kiloene vil alligevel rasle af. For Johanne har det indtil nu resulteret i et vægttab på 18 kilo.

-  Det er så fantastisk ikke længere at tænke på mad 24 timer i døgnet. Hver dag var en kamp for mig med en evindelig dårlig samvittighed over ikke at kunne holde mig fra det usunde og over, at min vægt svingede op og ned, fortæller Johanne i denne uges Ude og Hjemme.

Læs hele Johannes historie i denne uges blad og få både guiden til, hvordan du kommer i gang med LCHF samt inspirerende opskrifter, der kan blive startskuddet til dit vægttab.