Skæbner

Lille Kris blev født i metroen

27. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: SEPTA
-Det var bare så skræmmende, siger moderen til lille Kris, som blev født juledag i et overfyldt metrotog, da mor og far var på vej til sygehuset.
Daniel Caban og Darell James besøgte lille, nyfødte Kris og hans mor, Li, dagen efter den dramatiske oplevelse. Foto: Transportselskabet SEPTA.
Daniel Caban og Darell James besøgte lille, nyfødte Kris og hans mor, Li, dagen efter den dramatiske oplevelse. Foto: Transportselskabet SEPTA.

Hun er så stolt af sin lille, dejlige søn, Kris. Her dagen efter den dramatiske fødsel, som bragte den lille baby til verden midt i et julefyldt metrotog.

-Tak til alle, der hjalp, siger en smilende Yanjin Li, 27, fra sin seng på Hahnemann University Hospital i Philidelphia i USA.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Stina fødte på en rasteplads

-Det var bare så skræmmende, siger hun til Philadelphia Inquirers hjemmeside philly.com

Højgravide Li fik de første veer juledag om eftermiddagen. Hun og hendes mand, Binqing, 28, skyndte sig ned til byens metro for at tage toget til sygehuset, hvor Li skulle føde. Men hendes lille baby kunne slet ikke vente. Veerne blev bare kraftigere og kraftigere.

Min baby kommer

Lige før klokken 18 nåede hendes smerter sit maksimum. "Min baby kommer", råbte Li.

-Jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre. Babyen var simpelthen på vej ud, siger Li til philly.com.

LÆS OGSÅ: Fyrværkeri kostede Lukas livet

To betjente, Daniel Caban og Darell James, fra metroselskabet var kommet til, og sammen med nogle medpassagerer, hjalp de Li med at føde i toget.

Den lille baby var sund og rask, selvom de to betjente måtte vikle babyen ud af navlestrengen, som havde lagt sig rundt om Kris hals.

Tak fra taknemmelig mor

De to forældre og den nyfødte dreng, blev hurtigt bragt til det nærliggende Hahnemann University Hospital, hvor lægerne hurtigt kunne konstatere, at lille Kris var sund og rask.

LÆS OGSÅ: Fra tv-stjerne til skolepige
Dagen efter besøgte de to metrobetjente Li og hendes lille Kris, og fik selvfølgelig masser af tak fra den taknemmelige mor.

Nu glæder mor og far sig bare til komme hjem og nyde deres lille nyfødte søn, Kris.

Se videoen fra fødslen på YouTube:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold