Skæbner

Lille Lennon døde i sin fars arme

15. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Hvor dyb en sorg er det menneskeligt muligt at bære. Midt i glæden over snart at skulle være far, mistede Chris Picco pludselig sin gravide kone, Ashley Elizabeth Picco, 30. Lægerne reddede i første omgang det lille barn i moderens mave, men trods en hård kamp, overlevede Lennon James Picco kun i fire dage. Han sov stille ind i sin fars arme.

-Kære venner, familie og støtter. Det er med et utroligt tungt hjerte, at jeg skriver dette. Min lille kæmper, Lennon James Picco, sov ind i sin fars arme i går aftes, sådan skriver musikeren Chris Picco om sin lille, alt for tidligt fødte søn, Lennon, på den indsamlingsside på nettet, han har oprettet til minde om sin hustru, Ashley, 30, der gik bort bare fire dage før lille Lennon.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han og hans kone, Ashley, havde glædet sig til, at de skulle være forældre i februar 2015. Men noget gik helt galt. Af årsager, der endnu ikke er fuldt opklaret, døde gravide Ashley.

Kæmper minut for minut for sit liv

Med sin kones død blev Chris ramt af en ufattelig sorg. Men midt i den dybe tragedie, fik Chris endnu en tung sorg at bære på.

Ashley og Chris Picco.

Trods Ashleys dødelige sygdom lykkedes det lægerne at foretage et akut kejsersnit, og lille Lennon blev født tre en halv måned for tidligt. Fra starten kæmpede den for tidligt fødte dreng for sit liv, og Chris kæmpede med.

LÆS OGSÅ: Bruden fik et chok af glæde

-Min hustru, min bedste ven og moderen til mit barn gik bort. Jeg har resten af livet til at sørge over dette ufattelige tab. Men jeg ved, at lige nu ville hun ønske, at jeg skulle fokusere helt og fuldt på baby Lennon James Picco, som overlevede et akut kejsersnit. Han er 24 uger gammel og kæmper for sit liv, minut for minut, skrev Chris på hjemmesiden.

Spillede Blackbird for sin søn

Millioner af mennesker over hele verden blev dybt rørte, da en af Chris venner lagde en video ud på YouTube, hvor Cris spiller Beatles-sangen "Blackbird" for sin nyfødte søn, der ligger i en kuvøse ved siden af sin far.

LÆS OGSÅ: Beskyttede sin baby med sit liv

-Ashley kunne ofte mærke Lennon bevæge sig inde i maven til musik. Derfor tog jeg min guitar med på sygehuset i dag og spillede en lille koncert. Fortsæt med at bede om et mirakel for min dyrebare, perfekte lille søn, skrev Chris på hjemmesiden den dag.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men der skete desværre ikke et mirakel. Lennon overlevede ikke sin hårde ankomst til denne verden.

-Jeg er så taknemmelig for de fire uforglemmelige dage, jeg fik lov at tilbringe med ham. Hans mor ville have været overlykkelig for at se ham og at holde ham, røre ham, bade ham, synge med ham - alt det, jeg har været privilegeret nok til at gøre, skriver Chris.

LÆS OGSÅ: Vennernes gribende afsked

-Jeg har været velsignet med og beæret over at elske ham, før han blev skabt, at værdsætte ham, mens hans mor bar ham, at møde ham ansigt til dyrebart ansigt og at holde hans perfekte lille krop, mens vi sagde "farvel så længe".

Sponsoreret indhold