Skæbner

Lonny mistede begge forældre i tragedie

13. januar 2013 af Joan Andersen - Foto: Morten Mejnecke og privat
Hvad fik far til at slå mor ihjel og hænge sig selv? Familien søger desperat på svar på, hvorfor deres kærlige far pludselig ændrede sind og på blot en uge ændrede sig fra kærligt familieoverhoved til morder og selvmorder.
Clairvoyanten hjælper Lonny
Clairvoyanten hjælper Lonny

Noget var galt. Huset var mørkt, selv om bilen stod i indkørslen. Hun vidste, at mor og far var derinde. Lonny begyndte at ryste. Hun turde ikke gå ind, så hun hentede naboen.

Lonnys mor lå død på gulvet i soveværelset. Lis var blevet stukket med en køkkenkniv og var blødt ihjel. Hun havde kæmpet for sit liv. Faderen havde hængt sig i bryggerset.

Faderen blev mærkelig

Lonny og hendes familie aner ikke, hvordan det er kommet så vidt. Blot en uge tidligere var hendes far, Karl Aage Christensen, helt normal. Men tirsdag ugen inden var han blevet opereret. Han fik nye hofter, og pludselig ændrede han karakter.

Læs også: Glenn blev dræbt på sin polterabend

Lonny med clairvoyant Pia Neves de Brito

- Da han vågnede op efter operationen, sagde han, at lægerne havde fundet ud af, han havde kræft, men de holdt det hemmeligt for ham, fortæller 44-årige Lonny Nielsen fra Odense.

I dagene efter blev han mere og mere mærkelig. Han græd og følte sig udenfor i familien. Ingen af dem havde nogensinde set ham græde før, og de passede ham på skift. Om mandagen, seks dage efter operationen, fik han antidepressive piller. Han spiste en af pillerne den aften. Tirsdag aften fandt Lonny sine forældre døde i deres hjem.

Skammer sig

Alt dette ved clairvoyant Pia Neves de Brito intet om. Hun har blot fået at vide, at hun skal møde Lonny, som gerne vil i kontakt med sine forældre. Desuden har hun fået fortalt, at en af dem er blevet myrdet, så hun har mulighed for at forberede sig mentalt på de følelser, hun vil blive overvældet af, når hun ser, hvordan de to mennesker døde. Pia lukker øjnene.

- Jeg træder halvt ind. Vi mødes på midten, deraf ordet medium. De kommer helt af sig selv. Din mor kommer nærmest løbende. Det er sjældent, jeg bliver så berørt, men din mor er et smukt menneske, siger hun.

- Hun har tilgivet jeres far, og det skal I også.

Læs også: Heltepiloter styrtede i døden

FÅ EN GRATIS SEANCE

Har du mistet et menneske, du elskede højt? Og vil du gerne i kontakt med den afdøde - måske fordi du ikke nåede at sige ordentligt farvel?
Ude og Hjemme giver nu en læser chancen for at få et gratis møde med clairvoyant Pia Neves de Brito.
En seance hos Pia tager typisk en time til halvanden. Pia bringer dine spørgsmål til den afdøde videre - og formidler svarene til dig.

SÅDAN GØR DU
Send en mail til [email protected] og skriv lidt om, hvem du ønsker kontakt med, dit forhold til personen, og hvordan vedkommende var som menneske. Husk at angive dit navn, adresse og telefonnummer. Du skal også være indstillet på at stå frem i Ude og Hjemme.

Hun blev myrdet af jeres far

Hun forsøger at komme i kontakt med Karl Aage, men det er umuligt. Hans sind er mørkt, for han er plaget af skyld og skam.

- Det skete i et kæmpe raserianfald. Jeg får mest følelsen af at blive kvalt, men jeg tror, det er meget værre end det. Har han skåret halsen over på hende? Det har set mere voldsomt ud, end det føltes. Hun forsøgte at redde sig selv, men kunne ikke. Hun mistede bevidstheden og døde af blodtab.

- Han var ikke klar over, hvad han gjorde, før bagefter. Han har siddet lidt som forstenet, i chok, som i en tåge. Så er han hoppet. Jeg kan slet ikke få fat i ham, jeg kan bare se ham, siger Pia.

- Karl Aage ikke var et ondt menneske, men han var plaget af en livslang depression, som han altid havde forsøgt at skjule. Familien var hans eneste fundament. Han forstår ikke, at hun tilgiver ham, siger Pia.

- Vi har også tilgivet ham. Vi ved, at han ikke var sig selv, da han gjorde det. Vi kan ikke engang spørge ham hvorfor, for vi ved, han ikke ved det, siger Lonny.

Var ikke sig selv

- Nu siger jeg til ham, at jeres mor og I tre søskende har tilgivet ham, så får han en solstråle, som han kan vælge at gå opad og være sammen med jeres mor, når han er klar. Hun er parat til at tage imod ham, siger Pia og fokuserer energien på at hjælpe Karl Aage over på den anden side.

- Indtil nu har han siddet i sit eget mørke, sit eget helvede. Først når man slipper skylden og forstår tilgivelsen, kan man komme over på den anden side. Nu er der åbnet, så han kan tage derover, når han er klar, siger Pia og fortsætter:

- Nu har I hjulpet ham til at slippe sin skyld. Der findes ikke noget smukkere end tilgivelse, siger Pia og får tårer i øjnene:

- Jeg bliver så rørt af, at hun tilgiver ham. Lis og Karl Aage var gift i knap 40 år, inden den tragiske dag den 16. september 2003.

Læs også: Jeg dræbte min far som hævn

Sponsoreret indhold